Šta je novo?

Dobra zamena za AutoCAD

ciciban

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
620
Da li ima neki solidan,besplatan, softver koji bi mogao, za jednostavno crtanje, da zameni AutoCAD, odnosno, Bricscad? Ili bar da se sa njim mogu pregledati i štampati .dwg fajlovi, i, možda, vršiti neke sitnije korekcije...

Ne postoji, sve drugo je trtex a i svi ti bricscadi su generalno bugoviti THERE IS ONLY ONE - Autodesk :)

Sve je to boranija u odnosu na giganta i to ne samo zbog brenda nego zbog kvaliteta, sa ostalim ce samo glava da te zaboli i ti bricscad i ostali nisu ni do kolena AutoCad-u ne zanosi se, ne razumem ni potrebu da menjas, mi smo u " bivsoj " firmi uzeli zbog licence neki trt mrt cad dal brics il onaj drugi poznati i posle 3 dana bacili smo kutiju u magacin da je nikad vise ne vidimo. Ako mozes da zaradis plati LT licencu koja je povoljna a ako privatno radis onda koristi nardonu i da te bog vidi

Poslednja izmena:
hm ovaj DraftSight ne izgleda uopste lose, instalirao sam ga i .... mislim to je to za 2D crtanje :) jos dzabe .... lol nice

kad malo bolje pogledam ... bas me potseca na Auto CAD 2000 :)

Poslednja izmena:
Da li u DraftSight-u ima komanda Copy/Paste to original cordinates?

Pretpostavljam da ni u jednom drgom, besplatnom, CAD programu takva komanda ne postoji? A da li postoje neki "trikovi" koji mogu da je nadomeste?

Trenutno najbolja zamena za AutoCAD je GstarCAD.. top program , brži je i stabilniji. Imaju trajne licence i dosta je povoljan.
GstarCAD koristim već 3 godine i preporučujem ga svakome..

Nazad
Vrh Dno