Šta je novo?

Dobra podloga za misa

ja sam uzeo Thermaltake Gamma Pad i stvarno je extra za MX Revouliton

gde ima ta za laser Tnb ?

Megastores electronica 245 dinara. Ima kameleon (slično onoj nokiji samo više vuče na crveno), plava i crna. ja sam sebi uzeo jos jedan komad, da se nađe za štek. Svaka preporuka

Evo podloge za misha koja je najbolja varijanta.To je varijanta "wrist rest" sa silikonskim delom za odmor zgloba.Od kada ga imam nemam vishe bolove i kochenja u trapezoidnom delu tela.Pravi je Rotronic.

Prilozi

• DSCN4956.jpg
    DSCN4956.jpg
    105.3 KB · Pregleda: 114
hmm, to je mozda ok za kancelariju, ali nisam bas nesto ubedjen da valja i za gaming...

Posle Meseci i Po aktivnog koriscenja Thermaltake Gamma Pad izgulih MX Revolution :( jel ima neko predlog sta da kupim da ga vise ne gulim ovako

Steelpad QcK za 10evra u Piramidi, nemash bolje od toga za manje para.:smoke:

Hm, možda nije pravo mesto da pitam ali, vezano je itekako za podlogu - Danas, miš krene da "riknjava", neće da skroluje lepo, čas radi čas ne, ali svi dugmići rade lepo (sva 3 - miš, kućište i tastatura su stvari koje volim da budu klasične. Što prostije moguće), ali nije radio lepo. Posle sesije njegovog maltretiranja :wall:, isfrustriran, odspavao sam jednu turu, i kad se probudio probao miša da očistim vatom i alkoholom po laseru. Nije pomoglo. Onda, ne znam kako se seti toga, moj mlađi brat podmetne ispod njega debeli CD omot, i po onoj plastici sve radi lepo. Ako ga stavim na sto bez podloge (kao do sad) krene isto da radi. Ni na papiru ne radi lepo. Samo na kutiji od diska. Pitanje - Da li da mu kupujem neku podlogu i znate li neku sa sličnom površinom? Ili, ako neko zna u čemu je problem PM me, pošto sam ovde pitao samo za podlogu. A, možda i kupim nov, ali rekoh prvo da proverim zna li neko neku podlogu od sličnog materijala...

2300 dinara , u office imash teflonsku, a sa druge strane silikon koji prianja za podlogu, veca od standardnih pdologa ali ne previshe, taman .... teflon se chisti krpom, novinom, chetkom, chime oces ... milina

Dal neko zna gde mogu da kupim nove nozice za MX Revolution posto mi se vec pocela guliti plastika :(

Pozovi Pakom pa pitaj da ti daju nozice od onog MX Revolution koji sam im ja vratio kao neipravan pre 2 meseca,ako nije vec stigao na Taiwan dosad,mozda su mi zato i kasnile pare,cekali da stigne nazad u fabriku i da oni dobiju pare od njih pa onda ja... :d
Pozdrav ,)

Koliko vidim samo Kineske firme prave ovo, a i koja renomirana firma bi htela da napravi pad sa dekolteom :D, pa zezali bi ih svi do bankrota :D. A i nije nesto funkcionalno, kako mrdati misa levo-desno :d.

Pa razmaknes sike!!! ;)

ma procitao sam ja to Perodeformero nego po slikama ja ne vidim nijedne koje odgovaraju MX revoultion

Mogu Steelseries Glide & SteelSeries Glide MX mada ove druge ne odgovaraju najbolje, nestandardnom obliku nožica Logi MX Revolution-a.Glide trake oblikujes po volji pa mislim da je bolje njih da uzmes.

Nazad
Vrh Dno