PS. To su pričali za svaki NBA Live svake godine koji se do sada pojavljivao. A svake godine se sve manje i manje posvećuju igri, a sve više i više frizurama igrača...Milan82bh je napisao(la):Ja imam NBA Street vol.3 na PS2 iako ga svi hvale mogu da kazem da je obican shit!
Sve se svodi na dribing i zakucavanje ma uzas...nema "s" od simulacije, najgora arkada!
Dobar basket je NBA 2K3 a u oktobru izlazi NBA 06 koji bi trebalo(barem po recima autora i movie klipova) da bude nabolja kosarka koja je izasla za neku platformu!
P.S
Izlazi samo za PS2!![]()
MS NBA Inside Drive 2000, odlichna igra, i kad je patchujesh lepo, izgube se i te nerealnostiomnik je napisao(la):Ja sam nekad igr'o onaj MS NBA (ne secam se imena)... jeste da nije bio bas realan (Divac daje trojke sa pola terena i sl.) ali je atmosfera udvoje odlicna, sto je i najbitnije! Voditelji su takodje bili strava... ne ko ovi raspali za EA Sports igre.
Bane® je napisao(la):PS. To su pričali za svaki NBA Live svake godine koji se do sada pojavljivao. A svake godine se sve manje i manje posvećuju igri, a sve više i više frizurama igrača...
Emulator za Segu Genesis (Mega Drive 2) i Rom i sve šljaka super||NeX|| je napisao(la):ps. ima li neko NBA JAM za PC?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari