Šta je novo?

Dobijanje veza ka YUBC----> Da li je josh uvek teshko???

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Znachi odustao sam pre izvesnog vremena od yubc-a jer je bilo preZAUZETO, interesuje me kakva je sada situacija, da li se neshto promenilo...

ajd

Sada je neuporedivo bolje. I ja sam bio frustriran prezauzetoscu veze i taman kad sam hteo da ih batalim oni se popravili. Mislim da su povecali broj ulaznih linija tako da sada nije problem dobiti vezu prakticno u svako doba dana i noci. Nisam siguran ali mislim da se sve to desilo u poslednjih mesec-dva.

Poz.

Evo mog iskustva:
Od kad znam za sebe koristim samo YUBC, medjutim pre tri-cetri meseca sam otvorio nalog na sezamu jer je u to vreme bilo nemoguce dobiti YUBC u periodu od 22-24h, a i u ostalim periodima dana vrlo tesko (inace ja sam na analognoj centrali). Medjutim koliko znam krajem februara su oni dobili jos ulaznih linija, tako da se sada konektujem u proseku za 5 minuta (pre je bilo 30-60). Dakle situacija je bolja. Najbolje ti je da uzmes 5 sati pa da i sam probas. Sto se tice sezama on je za konetkovanje prako dana ocaj zivi (za mene), a probao sam i Routo koji se lako dobija ali je veza uvek ocajna.

Situacija ne da se popravila nego je fenomenalna ! Od kad su uveli te nove linije moj dragi modem je zaboravio vise sta znaci redial !

Ipak, treba imati u vidu da je to ciklus koji se ponavlja: posto se broj korisnika stalno povecava, problem ce se ponovo javiti, pa ce ga oni ponovo resiti uvodjenjem jos linija i tako u krug...

Kod mene isto, dobijam iz prve u svako doba dana i noci 8)

ista situacija kod mene,yubc se ozbiljno popravio

Ja sam na YUBC-u gotovo od samog pocetka i bio sam prilicno zadovoljan njima, i dalje su sto se toga tice O.K.Ono sto je kod njih apsolutno katastrofa to je tehnicka podrska i ljubaznost ljudi koji tamo rade. Ja sam zamalo prestao da kod njih budem i dalje jer na pitanje da stave AV i neki antispam covek je bio vise nego cinican i rekao kako to ne moze. Juce sam ih kontaktirao i zamolio da pogledaju log fajl oko mail-ova koji su stigli na server, ni to nije moglo da se odradi i bukvalno sam osetio kao da smetam i da ih pitam gluposti. :evil:

zelenika je napisao(la):
Ja sam na YUBC-u gotovo od samog pocetka i bio sam prilicno zadovoljan njima, i dalje su sto se toga tice O.K.Ono sto je kod njih apsolutno katastrofa to je tehnicka podrska i ljubaznost ljudi koji tamo rade. Ja sam zamalo prestao da kod njih budem i dalje jer na pitanje da stave AV i neki antispam covek je bio vise nego cinican i rekao kako to ne moze. Juce sam ih kontaktirao i zamolio da pogledaju log fajl oko mail-ova koji su stigli na server, ni to nije moglo da se odradi i bukvalno sam osetio kao da smetam i da ih pitam gluposti. :evil:
Mozda si naleteo na nekog dzangrizavog. Ja kad god ih cimnem odgovore mi brzo, ljubazno i relativno precizno (i to uvek razlicita osoba iz tehnicke podrske). A u svakom mail-u imas i ime onog ko ti je odgovorio pa ako nisi zadovoljan negovim tonom "prijavi" ga YUBC-u :)

Tacno je da se u zadnje vreme lakse konektuje na yubc ali zato nesto slabije radi.

pozdrav

Ajd da se i ja vrnem YUBC-u.. Kad svi kazu da se laske dobija..... cheers
Best is the best!

flat

cini mi se da nemaju flat za pravna lica...
da li ce me iskljuciti ako ceo dan sedim na netu ako provale da je telefon registrovan na firmu?

verat sucks!
tehnicom sucks!

:twisted:

Re: flat

crullick je napisao(la):
cini mi se da nemaju flat za pravna lica...
da li ce me iskljuciti ako ceo dan sedim na netu ako provale da je telefon registrovan na firmu?
A sto bi im davao telefon firme ???

Otvaras nalog na svoje ime sa svojim telefonom, a odakle ces ti da se kacis je samo tvoja stvar...flat kod YUBC-a naravno samo ne dozvoljava vise istovremenih veza, ali ne zahteva da se kacis sa samo jednog broja - evo ja moj flat koristim odakle stignem, sa 5-6 raznih telefona i veza je skoro stalno aktivna...

pa to!

naravno da nemam nista protiv da se vodi na mene > mogao sam da formulisem pitanje drugacije: da li dozvoljavaju pristup sa vise brojeva!?

u svakom slucaju: HVALA DRAPIN

8)

Sada se dobiaj "iz prve" ali mi se chini da slabije radi

Re: pa to!

crullick je napisao(la):
naravno da nemam nista protiv da se vodi na mene > mogao sam da formulisem pitanje drugacije: da li dozvoljavaju pristup sa vise brojeva!?

u svakom slucaju: HVALA DRAPIN

8)

Procitaj post iznad.
Ne dozvoljavaju, sto je i logicno. Niko to ne dozvoljava od domacih ISP-ova.

ne, zapravo dozvoljavaju pristup sa vishe brojeva, ali ne u isto vreme ...

p.s. jedno vreme je moglo na tehnicomu da se kachi u isto vreme vishe njih, ali nazalost vishe ne moze :)

][V][ATRIX™ je napisao(la):
...

Procitaj post iznad.
Uopste ne razumem sta si hteo da kazes ??? :? :?:

Upravo sam objasnio da YUBC dozvoljava koriscenje flat rate naloga sa bilo kog broja, znaci ja imam kreiranu konekciju sa svojim user name-om i password-om na 10 racunara razasutih po gradu i gde god da se nalazim lepo se konektujem na svoj nalog, bez obzira sa kog broja zovem...

Misha je napisao(la):
ne, zapravo dozvoljavaju pristup sa vishe brojeva, ali ne u isto vreme ...
Naravno to je tacno i logicno...valjda je Matrix to hteo da kaze...znaci ako se neko od kolega ili prijatelja nakacio sa nekog od onih preostalih 9 racunara, ja na 10-om necu moci da upostavim vezu dok se doticni ne skine...sad je valjda jasno ! :p

drapin je napisao(la):
...

Naravno to je tacno i logicno...valjda je Matrix to hteo da kaze...znaci ako se neko od kolega ili prijatelja nakacio sa nekog od onih preostalih 9 racunara, ja na 10-om necu moci da upostavim vezu dok se doticni ne skine...sad je valjda jasno ! :p

Pa naravno da sam na ovo mislio!
Skapirao sam da da je covek pitao "da li dozvoljavaju pristup sa vise brojeva" i da se to odnoslilo na mogucnost konektovanja na isti nalog u isto vreme sa vise brojeva (kompjutera).

To koji broj tel neko koristi za pristup jednom nalogu, provajdera apslolutno ne zanima, tako da je pitanje po malo bez veze.

;)

][V][ATRIX™ je napisao(la):
...

Procitaj post iznad.

neko je vec pomenuo: tehnicom je to ukinuo, ali eunet jos uvek dozvoljava - samo obracunava duplo vreme, kao i za ISDN;
a oni prokleti biznis paketi u sezamu ne daju ni sa vise brojeva!

:mrgreen:

hmm, nisam ni znao da eunet ima flat rate ...

ali ja ipak mislim da ti govorish o "obichnom" vremenu, tj. koje se uplacuje na sate... kad imash to, vecina provajdera dozvoljava da se konektuje vishe odjednom i normalno je da ti skidaju duplo vreme ... uostalom, i uspostavio si 2 veze ...

ali mi ovde prichamo o flat nalogu, gde nijedan provajder ne dozvoljava da se dvoje ili vishe konektuje u isto vreme na isti flat nalog ...

mislim, ja ni ne znam u chemu je ovde problem i shta ljudi ne razumeju :)

Misha je napisao(la):
hmm, nisam ni znao da eunet ima flat rate ...

ali ja ipak mislim da ti govorish o "obichnom" vremenu, tj. koje se uplacuje na sate... kad imash to, vecina provajdera dozvoljava da se konektuje vishe odjednom i normalno je da ti skidaju duplo vreme ... uostalom, i uspostavio si 2 veze ...

ali mi ovde prichamo o flat nalogu, gde nijedan provajder ne dozvoljava da se dvoje ili vishe konektuje u isto vreme na isti flat nalog ...

mislim, ja ni ne znam u chemu je ovde problem i shta ljudi ne razumeju :)

Upravo tako! Ni meni nije jasno sta nije jasno.. :p

Niko nije lud da dozvoli simlultane konekcije kada nema limita ni u protoku (jer je dial up) ni u vremenu.... Jer onda bi uzelo 5 ljudi uplati flat rate i podele troskove, i imaju dz. internet.

Za satne naloge vecina ISP-iva dopusta simultane konekcije...

Nazad
Vrh Dno