Mozda si naleteo na nekog dzangrizavog. Ja kad god ih cimnem odgovore mi brzo, ljubazno i relativno precizno (i to uvek razlicita osoba iz tehnicke podrske). A u svakom mail-u imas i ime onog ko ti je odgovorio pa ako nisi zadovoljan negovim tonom "prijavi" ga YUBC-uzelenika je napisao(la):Ja sam na YUBC-u gotovo od samog pocetka i bio sam prilicno zadovoljan njima, i dalje su sto se toga tice O.K.Ono sto je kod njih apsolutno katastrofa to je tehnicka podrska i ljubaznost ljudi koji tamo rade. Ja sam zamalo prestao da kod njih budem i dalje jer na pitanje da stave AV i neki antispam covek je bio vise nego cinican i rekao kako to ne moze. Juce sam ih kontaktirao i zamolio da pogledaju log fajl oko mail-ova koji su stigli na server, ni to nije moglo da se odradi i bukvalno sam osetio kao da smetam i da ih pitam gluposti. :evil:
A sto bi im davao telefon firme ???crullick je napisao(la):cini mi se da nemaju flat za pravna lica...
da li ce me iskljuciti ako ceo dan sedim na netu ako provale da je telefon registrovan na firmu?
crullick je napisao(la):naravno da nemam nista protiv da se vodi na mene > mogao sam da formulisem pitanje drugacije: da li dozvoljavaju pristup sa vise brojeva!?
u svakom slucaju: HVALA DRAPIN
8)
Uopste ne razumem sta si hteo da kazes ??? :? :?:][V][ATRIX™ je napisao(la):...
Procitaj post iznad.
Ne dozvoljavaju, sto je i logicno. Niko to ne dozvoljava od domacih ISP-ova.
Naravno to je tacno i logicno...valjda je Matrix to hteo da kaze...znaci ako se neko od kolega ili prijatelja nakacio sa nekog od onih preostalih 9 racunara, ja na 10-om necu moci da upostavim vezu dok se doticni ne skine...sad je valjda jasno !Misha je napisao(la):ne, zapravo dozvoljavaju pristup sa vishe brojeva, ali ne u isto vreme ...
drapin je napisao(la):...
Naravno to je tacno i logicno...valjda je Matrix to hteo da kaze...znaci ako se neko od kolega ili prijatelja nakacio sa nekog od onih preostalih 9 racunara, ja na 10-om necu moci da upostavim vezu dok se doticni ne skine...sad je valjda jasno !![]()
][V][ATRIX™ je napisao(la):...
Procitaj post iznad.
Ne dozvoljavaju, sto je i logicno. Niko to ne dozvoljava od domacih ISP-ova.
Misha je napisao(la):hmm, nisam ni znao da eunet ima flat rate ...
ali ja ipak mislim da ti govorish o "obichnom" vremenu, tj. koje se uplacuje na sate... kad imash to, vecina provajdera dozvoljava da se konektuje vishe odjednom i normalno je da ti skidaju duplo vreme ... uostalom, i uspostavio si 2 veze ...
ali mi ovde prichamo o flat nalogu, gde nijedan provajder ne dozvoljava da se dvoje ili vishe konektuje u isto vreme na isti flat nalog ...
mislim, ja ni ne znam u chemu je ovde problem i shta ljudi ne razumeju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari