Šta je novo?

Dobar softverski DVD plejer

opusten

Čuven
Učlanjen(a)
15.08.2004
Poena
620
Imam:
DVD citac na kompu
integrisanu 5.1 zvucnu
5.1 Home Theater zvucnike

Sve sam namestio i povezao kako treba, ali mi ni jedan softverski DVD plejer ne da opciju 5.1. Probao sam
Ulead: nema 5.1 opciju

WinDVD: ne daje 5.1 opciju (ne znam zasto, instalacioni CD sam dobio uz graficku, ako to ima neke veze).

PowerDVD: a) trial: daje 5.1, pusta samo 30 minuta
b)patchovan: ne daje 5.1 zvuk ali nema ogranicenja
i druge "pitaj boga ko me napravi" softverske plejere ali oni su blago receno - uzas!

Pomagajte ljudi, dobar sam covek 😀

Media player classic... eventualno plus ac3filter...

Da li ti je sistem povezan digitalno ili analogno?

Analogno.

opusten je napisao(la):
Imam:
DVD citac na kompu
integrisanu 5.1 zvucnu

Sve sam namestio i povezao kako treba, ali mi ni jedan softverski DVD plejer ne da opciju 5.1. Probao sam

WinDVD: ne daje 5.1 opciju (ne znam zasto, instalacioni CD sam dobio uz graficku, ako to ima neke veze).

i druge "pitaj boga ko me napravi" softverske plejere ali oni su blago receno - uzas!

Jesi uključio 5.1 u Sound and Audio Devices/Speaker Settings?

opusten je napisao(la):

Ne vidim u cemu je onda problem.
Uradi "ono zabranjeno":d sa PowerDVD-jem i vozi. 🙂

Tek sad sam video da si napisao da tako ne radi.

Meni radi bez problema i u analognom i u digitalnom modu, pa verovatno negde nesto nisi dobro podesio.

opusten je napisao(la):
Imam:
DVD citac na kompu
integrisanu 5.1 zvucnu

Prijatelju, DVD player poput WinDVD 6 Platinum tesko da moze da ne radi! Procackaj u Control Panelu po Sound And Audio Devices namesti 5.1 i to je to! WinDVD 6 Platinum sam download-ovao pre 15 dana i NIKADNIKAD nisam video bolji player!!!! Samo hrabro!

Posto vidim da su pojedinci bas poceli da tripuju:
decko koristi one oem, trial itd varijante playera koje NEMAJU podrsku za 5.1 i KRAJ, a moze ga namestati gde god hoce i dalje nece imati, ja licno imam 4 komada powerdvd 5 koji nema 5.1 zvuk (uz graficke, isl)
Uglavnom, lepo onako kako sam ja odmah rekao i uzivanjcija...
BTW voooodoooo sto ti tvrdis da mpc nece da pusti cryptovane dvd-ove?!? pa iz cega mislis da gledam lotr (scg original, bas sam danas gledao da vidim jesam ja tripnuo ili ti)... anydvd NEMAM...

OK, problem sam resio sa "Media Player classic"-om. Sve radi, ukljucujuci i pustanje DVD filmova sa hard diska. Ima i famoznu 5.1 podrsku. Hvala danijel !

Jel probao neko BlazeDVD?
Skinuo sam danas 3.5 Professional, nije los. Ima malo manje opcija za podesavanje od PowerDVD-a, ali mi se cini da daje bolju sliku (to jest bolje pegla MPEG artifakte od PowerDVD-a)...
A kaze da pusta i High Definition video, ali nemam takve diskove pa ne mogu da proverim...

Nazad
Vrh Dno