Šta je novo?

Dobar servis za laptop

• Začetnik teme Začetnik teme 3opah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

3opah

Čuven
Učlanjen(a)
30.11.2005
Poena
610
Dakle treba mi nka preporuka za dobar servis za laptop. Ako je i to bitno, u
pitanju je Compaq. Problem je u tome sto mislim da se preterano greje u jednom delu a psoledica je nestabilan i enormno usporen rad. Hvala svima koji nadju za shodno da pomognu

Nemam direktan odgovor ali i ja sam imao isti problem i u pitanju je velika kolicina prasine kod rebaraca za hladjenje. Kada si ga kupio verovatno si osecao solidno strujanje vazduha u tom delu a sada se jedva primecuje (tako je moj slucaj za Compaq Evo 1020) na zalost tesko mu se prilazi delu za hladjenje. Ono sto mi je upalilo je da prislonim usisivac na sve otvore i sada se ne greje toliko i dosta bolje hladi (ali vodi racuna mozda mogu da se ostete ventilatori tako)

za razliku od moje Toshibe koja ima poklopac kulera i koju otvorim na 6meseci i izvadim citavu zavesu prasine koja dosta uspori procesor (P4 kada se pregreje usporava dosta u mom slucaju 50%!)

I_L_I_J_A je napisao(la):
Nemam direktan odgovor ali i ja sam imao isti problem i u pitanju je velika kolicina prasine kod rebaraca za hladjenje. Kada si ga kupio verovatno si osecao solidno strujanje vazduha u tom delu a sada se jedva primecuje (tako je moj slucaj za Compaq Evo 1020) na zalost tesko mu se prilazi delu za hladjenje. Ono sto mi je upalilo je da prislonim usisivac na sve otvore i sada se ne greje toliko i dosta bolje hladi (ali vodi racuna mozda mogu da se ostete ventilatori tako)

za razliku od moje Toshibe koja ima poklopac kulera i koju otvorim na 6meseci i izvadim citavu zavesu prasine koja dosta uspori procesor (P4 kada se pregreje usporava dosta u mom slucaju 50%!)
Hm... Probacu.Hvala

Ewe comupters je imao odlican sevis za laptop-ove (bar pre jedno 2 godine)....valja proveriti....

Inace,ja uzmem kompresor,naslonim na otvore i isduvam djavola iz laptop-a......kilograme i kilograme prasine,i sve sljaka kao ludo...

Tesko da ces ista da otkines....

valjda se zovu "PC klinika" u ulici Carice Milice (pregledaj, vidjao sam ih u Halo oglasima) imao sam sa njima vrlo pozitivna iskustva..

pazi se sarlatana koji oce da uzmu i vise od 50 evra za "dijagnostiku kvara"

Nazad
Vrh Dno