Šta je novo?

Dobar screen saver sa temom vode?

Haludza

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Treba mi neki screensaver sa temom vode. Znaci fora akvarijum, talasi, vodopadi, bilo sta sto ima takvu foru. Cak ne mora da je screen saver. Recimo u 3dmarku 2001 imaju oni talasi pod "pixel shader" , moze i nesto tako, neki demo koji moze da se stavi u krug, a da ima temu vode. Treba mi to za monitor u gostinskom kupatilu, znaci nesto atraktivno, sto moze stalno da radi, kad se jednom namesti nece se dirati, nesto sto se uklapa u ambijent kupatila. Ja poskidah neke 3d savers, ali su svi nekako njesra. Jel ima neki bash dobar na tu temu?

Poslednja izmena:
imas monitor u gostinjskom kupatilu ?!

sta imas u svom, kucni bioskop 😀

Bacis monitor u vodu i imas sve sto ti treba...
Pretrazi malo net pa ces naci...

Poslednja izmena:
Koji je najbolji od ovih "akvarijum" varijanti posto ih ima gomila?

Pa hajde da pomognemo čoveku!

Po meni najbolji od svih screen saver aquariuma je Dream Aquarium 2007 (za sad). Imaš i za sve verzije Windows OS-a a možeš ga naći na adresi www.dreamaquarium.com a evo okačiću i jedan shot pa čisto da vidiš o čemu se radi:

PS. Na tastaturi tipkom F daješ ribicama hranu tako da moraš svakodnevno da ih hraniš ne bi li slučajno jadne uginule 😉

****** ŠALA MALA ******

Ako ne uspeš da ga pronađeš slobodno mi se javi na PM.

Pozdrav :wave:

Slican Dreamaquariumu je Goldfish (u njemu ne moras da hranis ribice🙂), ja imam neku staru 0.9 ver. ali po meni cak i ta stara verzija je malo bolja od novog Dreamaquariuma, mada su tu negde. Potrazi noviju verziju na www.lifeglobe.com

Imas one moderne pozadine u Visti ultimate (dreamscene)...

Kratki video fajlovi, stavis da se vrte do beskonacnosti i to je to.

Poslednja izmena:
Imas one moderne pozadine u Visti ultimate (dreamscene)...

Kratki video fajlovi, stavis da se vrte do beskonacnosti i to je to.

Nije svako toliko bogat da kupuje Ultimate Vistu, zar ne?

Meni se svidja Gold fish, nije lose resenje za gore navedeni problem 🙂

Poslednja izmena:
Nije svako toliko bogat da kupuje Ultimate Vistu, zar ne?

Ma slazem se, sta ce mu vista.
..mada, s obzirom da ugradjuje ovo vidi se da voli egzotiku, pa mozda i da pare za vistu:d

Samo sam mu dao smernice sta da trazi...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno