Šta je novo?

Dobar registry cleaner ?

I meni se svidza registry mechanic, mada sve vishe koristim registry first aid, zbog jedne simpa funkcijice - search for unwanted entries 🙂

Nego, da ne otvaram poseban thread, koji je dobar program za defragmentovanje registry baze, poshto mechanic i first aid to ne mogu?

Neko je preporučio Registry Repair. Meni je Registry Mechanic raščistio 2500 ključeva (od 220 hiljada), a potom je Registry Repair našao još 500 viška. I dalje sve radi kako treba. Pustio sam i Registry Supreme, našao je još čak 10 hiljada ključeva za brisanje ali se to nisam usudio. Prva dva uglavnom uklone putanje na fajlove koji ne postoje na disku, asocijacije na deinstalirane programe, kao i tragove deinstaliranih programa, medjutim ovaj poslednji bi da briše i neke ključeve sa podacima (varijable) pa nisam siguran da baš zna šta radi.

Dajte link za taj Registry Repair.

ATI FAN je napisao(la):

Pogledaj sledeci link, mozda ti pomogne u odabiru... link Inace ja koristim, ali ne tako cesto ASO, i zadovoljan sam, pored baratanja sa registry-em ima jos dosta drugih programcica u sebi, a odlucio sam se svojevremno za njega zbog preporuka na koje sam naleteo na velikom broju sajtova...

delacroix je napisao(la):
...Nego, da ne otvaram poseban thread, koji je dobar program za defragmentovanje registry baze, poshto mechanic i first aid to ne mogu?
Moja preporuka:
NTREGOPT.

471Kb - Free

Registry Crawler

RegSupreme + RegHealer.
Ista prica kao i za Spy Remove programe - kombinacija 2 ili vise uvek najbolje radi a ja sam sam sebi to i dokazao u praksi. Sto RegSupreme promasi, RegHealer otkrije i ispravi.

regedit

TuneUp Utilities 2004 - ima i defragmentaciju registrya

ZoNi je napisao(la):
RegSupreme Pro je ok, ali ja i dalje mislim da nema preterane potrebe za tom vrstom programa... zasto? pa, ja i dalje ne primecujem nikakvu razliku nakon upotrebe tih programa - brzina i stabilnost ostaju isti...
A ko kaže to?!
Što se mene tiče, korstim Registry Mechanic & RegSupreme Pro.

Poslednja izmena:
Meni je Regsupreme Pro sjebao registry, pa sam mora da vracam restore point, sva sreca pa sam uspeo da ne moram da reinstaliram win. Od tada regedit, pa brisem ono sto tacno znam da mogu da sklonim.

Nazad
Vrh Dno