Šta je novo?

Dobar program za pamcenje rasporeda ikona?

Mare

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
845
Ima li neki takav, smore me ove igre koje poremete ceo desktop a taman naucim gde je sta...

Mare je napisao(la):
Ima li neki takav, smore me ove igre koje poremete ceo desktop a taman naucim gde je sta...

Evo ga u attachment-u. U .zip-u imas postupak instalacije (krajnje jednostavno) i kasnije izaberes desnik klik na My Computer i onda "save desktop icon layout" ili "restore desktop icon layout". Pozdrav

Prilozi

• Saving Icon Position WinXP.zip
    7 KB · Pregleda: 98
Poslednja izmena:
Dobar mali free program:
Iconoid 3.8.3 (http://www.sillysot.com/download.htm)

With Iconoid you can:
o Automatically hide and display desktop icons
o Remove the colored box behind icon text
o Automatically set the colored box behind the text to an optimal color for your desktop picture
o Quickly and easily minimize all of the windows on your screen
o Save and restore the positions of icons
o Insure that icons do not move when you change screen resolutions
o Save icon locations for each screen resolution individually

ATI Tray Tools ima opciju da "snimi" raspored ikonica, i da ih vrati posle promene. Program je mali i vrlo mocan kada su ATI kartice u pitanju.

iconsaver
program koji me nikada nije izneverio ,prilikom menjanja rezolucije!!!

Da,dobar je,ali ne zaboravi da ga dvaput kliknes na save icons nekada proradi samo iz druge!

apolon je napisao(la):
ATI Tray Tools ima opciju da "snimi" raspored ikonica, i da ih vrati posle promene. Program je mali i vrlo mocan kada su ATI kartice u pitanju.

Sve to imaš i u PowerStrip-u a program je univerzalan što se tiče ATI / nVidia-e... ;)

Sve to imaš i u PowerStrip-u a program je univerzalan što se tiče ATI / nVidia-e

Nije vezano za temu,samo jedna zanimljivost,counterspy ili spysweeper,ne secam se tacno, ovaj program prijavljuje kao spyware...

drpiga je napisao(la):
Nije vezano za temu,samo jedna zanimljivost,counterspy ili spysweeper,ne secam se tacno, ovaj program prijavljuje kao spyware...

Ja imam apsolutnu kontrolu nad softverom koji držim intaliran a te idi-mi-dođi-mi programe za proveru sigurnosti, reparaciju registry-a i sl. ne instaliram od 2001/2002-ge godine... ;)

@SuperStar

Ne dovodim u pitanje tvoju apsolutnu kontrolu,niti zelim da se raspravljam sta je idi mi dodji mi,a sta nije,jer sad kad bih terao kera,onaj koji koristi te programe dodje nestrucan sa relativnom kontrolom ,opusteno...

Power Stip

drpiga je napisao(la):
@SuperStar

Ne dovodim u pitanje tvoju apsolutnu kontrolu...

Ma znam... ;)

drpiga je napisao(la):
...niti zelim da se raspravljam sta je idi mi dodji mi,a sta nije,jer sad kad bih terao kera,onaj koji koristi te programe dodje nestrucan sa relativnom kontrolom ,opusteno...

Samo sam hteo reći da je PS bolji od ATT-a. ;) Ako ništa drugo, onda zbog univerzalnosti `što sam već napisao.
Lično, volim programe koji imaju opcije kao par drugih, koji su mali, koji ne troše resurse bespotrebno... a baš takav je PowerStrip.
Ne znam za druge, ali ja najviše volim da isprobam program tj. više njih i na osnovu svog iskustva odlučim koji je bolji...
Aj` ad ne davim više - :wave:

ima jos jedan program....
-PrintScreen ;) se zove

Nazad
Vrh Dno