Šta je novo?

Dobar program za brisanje MP3 duplikata??

• Začetnik teme Začetnik teme cilebg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cilebg

Slavan
Učlanjen(a)
29.07.2008
Poena
319
Imam brdo muzike, a znam da imam dosta duplikata... Znaci treba mi ime programa koji moze da trazi duplikate po: sadrzaju, velicini fajla, istom imenu....i sto mi je najbitnije: po slicnosti tagova --- probao sam program abee mp3 duplicate finder, i ima super opciju da podesis koliko procentualno mogu da budu slicni tagovi(artist, track...) ALI ima neki bug sa brisanjem kasnije nadjenih duplikata...Zato mi treba ime drugog programa.... Pozz

Poslednja izmena:
Svi programi su slični i skoro svaki ima neki bug...Tako da žao mi je što ću morati ovo da ti kažem,ali ne gine ti jedno celo popodne lutanje po TC i ručno traženje i brisanje

Ima nekoliko programa koji analiziraju ne sličnost tagova, nego sličnost pesama. Rade veoma slično kao Dup Detektor za slike i sa velikom izvesnošću mogu da nađu istu pesmu, čak i ako su MP3 fajlovi sasvim različiti (bitrate itd). Ljudi koji su ih koristili su uglavnom zadovoljni (jedan od tih programa prave Slovenci). Ne znam nazive pošto ih ne koristim (moja kolekcija je uzorno sređena), ali znam da ih ima (nekoliko je deljeno i na Giveaway of the day).

E ovo i mene zanima, ako moze i na PM gde ima 😛

Google je moj dobar prijatelj ali u ovom slucaju oce da me odere 😀

Nazad
Vrh Dno