^ Ne mora da znači. Koliko puta smo samo pročitali da neki provajder, mahom tzv. pilićar, ima iste probleme, a namera za rešavanje tog problema mu nije ni na kraj pameti. To se naravno odnosi na xDSL provajdere (tipa Beotel ili beše to Beocity koji je ''shapovao'' korisnike), kao i kabl. provajdera (tipa Kopernikus, padne kiše, net = raspad), i slično. To sve sam možeš videti (ako već nisi video) u ovoj podforumu. Kod Wi-Fi provajdera je situacija drugačija, jer oni osim što moraju da obezbede dovoljan protok po baznoj stanici, moraju da se brinu i za frekvencije (bez obzira da li je to 2.4 ili 5-5.8Ghz). Mada, to opet zavisi i od mesta.
Poenta je u konkurenciji, tj. nepostojanju konkurencije pa tzv. pilićari uzmu mali protok = manje plate nadprovajderu i dele dalje korisnicima po nekim suludim cenama u odnosu na xDSL/kabl. Može im se, jer nema nikog drugog da ih skine sa trona.
Ja sam 4 godine bio kod polupilićara, mahom je net radio ok, ali je bilo vremena kad sam hteo opremu da polupam. Dok su operirali sa 2.4ghz opremom, skoro svake nedelje sam morao da ih zovem (nisam imao fiksni tad, pa zamisli račun... ''sačekajte, javiće Vam se slobodan operater...). Kad su prešli na 5ghz, ti problemi su se smanjili, ali je opet povremeno bilo problema sa protokom.
Od pre mesec dana sam prešao na novog provajdera. WiFi (5ghz), daje mi bolje uslove nego xDSL i kablovski a košta slično, ako ne i manje. A opet, nemam uslove za ništa osim WiFi-ja, tako da je super.

I sve radi odlično.
Poenta je u tome da bez konkurencije, pilićari mogu da rade šta im je volja, pa i ovo što vidimo u ovoj temi. Može pokušati sa RATEL-om, jer mu ništa drugo ne preostaje. Dobiće od njih sve potrebne informacije šta da radi.