RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 865
Imam neke filmcice u tom ne-bas-prijateljskom-i-prijatnom-za-obradu formatu, pa bih hteo da ih prebacim u neki "normalniji" (avi, mpeg,...). Probao sam TinRa-u i Boilsoft RM Converter 2.21, i oni su uspeli da urade neke od tih filmova, dok se kod drugih zaglupe bez objasnjenja i, u najboljem slucaju, urade neku shlog-verziju. Kapiram da je problem u tim fajlovima, sigurno nisu enkodovani "po standardu", a i da ovi programi nisu dovoljno mocni da ih savladaju. Zato, ako neko zna neki dobar softver za ovaj problem, neka kaze koji.
Ajde da ne otvaram novu temu u drugoj sobi: kad god pustim neki RM fajl, Wave Volume u Volume Control mi automatski padne na nulu. Ovo je nevezano za plejer koji koristim (Media Player Classic 6.4.6.8 i RealPlayer 10) i desava se tek odskoro.
Win: XP SP2
Ajde da ne otvaram novu temu u drugoj sobi: kad god pustim neki RM fajl, Wave Volume u Volume Control mi automatski padne na nulu. Ovo je nevezano za plejer koji koristim (Media Player Classic 6.4.6.8 i RealPlayer 10) i desava se tek odskoro.
Win: XP SP2