Šta je novo?

Dobar je ovaj CPU-Z

• Začetnik teme Začetnik teme Misko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Misko je napisao(la):
...

Jaoj matori pa ti si se prvi upecao 😀 na rezultat, odma slabo je to slabo je ono, nas (moj 😀) intel je bolji bla bla bla....

Ala ti je fazon 😕

A lepo mi je KOKOS rekao da je taj rezultat prevara!!!, a ja se taman ponadao novim procesorima... 🙁

Pozdrav :wave;

Moras priznati da nas je dobro zezn'o. Nije za dzabe napisao za subject: Dobar je ovaj CPU-Z. Svaka cast Misko.

DADE je napisao(la):
...
Svaka cast na rezultatu!!! cheers

AMD sve bolji i bolji 😀 Jedva cekam da uzmem neki pa da ga zaledim i da vidim dokle ce kod mene da dogura (moj bedni xp1700+ do 2700mhz radi u prime bez problema, sta ce tek ovaj?!).
Koja je oznaka na tom procesoru? (aiuhb ili tako nesto) i koji je broj nedelje? (proizvodnje)

Pozdrav cheers

Bedan cpu?!?🙂Pre bi se moglo reci da ti je upala kasika u med(bas ti zavidim na odlicnom primerku).Nego da li si izvrteo specviewperf i linpak jer oni su ipak bolji pokazatelj za stabilnost sistema od prime-a...

p.s.Ipak je Simpsonov i Kokosov cpu mama za sve procesore iz amd-ove kuhinje koji kostaju manje od 100e. :mrgreen:

Misko je napisao(la):
...
Sta bre zamalo da pogodis 😀😀😀? Bio si ko ovcica u magli 😀😀😀.
Nisam, ja sam po prirodi skeptik, nista ne verujem dok ne vidim svojim ocima :mrgreen:
Misko je napisao(la):
Cuti za KD imam screen na 250 i kusur Mhz-a, kreno njega da kacim, kad se setih da je max 250 u bios-u, reko daj brze bolje skidaj 😀.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jao, treb'o si... bilo bi ludnica 😉

P.S. Kazem ti ja da se simpson odmah uprpio... ma, odsekao u trenutku! :beat:
Ih, e bas je trebalo da posaljes taj na 250... 😛

Sale_Fanatic je napisao(la):
Moras priznati da nas je dobro zezn'o. Nije za dzabe napisao za subject: Dobar je ovaj CPU-Z. Svaka cast Misko.
Moj Misko je genija za voznju... ovaj, za fejkovanje skorova :mrgreen:

DADE je napisao(la):
...

Ala ti je fazon 😕

A lepo mi je KOKOS rekao da je taj rezultat prevara!!!, a ja se taman ponadao novim procesorima... 🙁

Sto ala mi je fazon :cuss: , kada ti budes provalio neki program npr. 3DMark i kad zbog tebe ne bude vise validan, ja cu reci svaka cast - skidam kapu. Ja se cudom cudio kako ga ranije neko nije provalio napolju, kad se setih - vise niko ne koristi modem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Misko je napisao(la):
...

Sto ala mi je fazon :cuss: , kada ti budes provalio neki program npr. 3DMark i kad zbog tebe ne bude vise validan, ja cu reci svaka cast - skidam kapu. Ja se cudom cudio kako ga ranije neko nije provalio napolju, kad se setih - vise niko ne koristi modem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Ma sve je to uredu sto si provalio program da je bagovit, al sto kacis rezultate na top listu?! :mrgreen:
A ja se vec spremao da montiram hladjenje da probam da oborim taj rezultat :cuss:

The pocetnik je napisao(la):
...

Bedan cpu?!?🙂Pre bi se moglo reci da ti je upala kasika u med(bas ti zavidim na odlicnom primerku).Nego da li si izvrteo specviewperf i linpak jer oni su ipak bolji pokazatelj za stabilnost sistema od prime-a...

p.s.Ipak je Simpsonov i Kokosov cpu mama za sve procesore iz amd-ove kuhinje koji kostaju manje od 100e. :mrgreen:

Pa nije bas tolko vazan primerak kolko hladjenje... Ma radi 100% stabilno na 2700mhz jer mi je vrtio cpu test u 3dmark03 bez problema ctp;
Ovih dana bi trebao da mi stigne barton pa cu videti dal ce i njemu pomoci led :mrgreen:
Ispravka procesori kostaju ispod 50 eura, a ne 100!!!

Misko je napisao(la):
...

Ko je kacio i sta?

Neznam ko je kacio, al 14.09. si bio prvi na top listi, a zbog toga sam i dosao na forum da vidim koji je steping u pitanju.
Juce je neko skinuo taj rezultat....

Nazad
Vrh Dno