valek je napisao(la):Sta ja da kazem. Moj 1700+ je jos pre 8-9 meseci radio na nesto vise od 2.7GHz, dok je Prime prolazio na 2.57GHz ([email protected]) . I nikom nista. Dajte nesto novo i spektakularno, ovo je sve deja vu.
Misko je napisao(la):...
Evo i sta sad ja da kazem. Nista sem kad ga budem osafio na 3 giga (treba mi vise vremena i mnogo ozbiljniji cooler, sad je raptor), da vidimo tog intela koji ce da me prestigne. Veliki pozdrav Simpsonu. 😀😀😀. Sad moze samo cudo da ih spasi 😀😀:.
Misko je napisao(la):Izgleda da je i mene pocelo kao Acu da ***** kad su ploce u pitanju. Pogledajte plocu i FSB.
Mislim ne znam sta prozivas i sta izigravas, taj test odrazava valjda neku stabilnost cpu-a a ne samo slicicu jel tako? Nije kao prime al je ipak zahtevan! Slikam i ja na 4 ghz al nema stabilnost zar ne? Da li zbog ploce ili cpu svejedno. znaci interesuje me rezultati cpu benchmarka u sandri.Paradigma je napisao(la):Ima covek odlican primerak, a bogami onih 240 na ploci su takodje za respekt. Nego stavi TT7+ pa ga malo propusti kroz testove.
Kokose sta predstavlja taj rezultat u sandri, ocekujem bar od nas starijih da budemo ozbiljni. cheers
?
Kokos je napisao(la):...
Mislim ne znam sta prozivas i sta izigravas, taj test odrazava valjda neku stabilnost cpu-a a ne samo slicicu jel tako? Nije kao prime al je ipak zahtevan! Slikam i ja na 4 ghz al nema stabilnost zar ne? Da li zbog ploce ili cpu svejedno. znaci interesuje me rezultati cpu benchmarka u sandri.
Misko je napisao(la):...
Evo i sta sad ja da kazem. Nista sem kad ga budem osafio na 3 giga (treba mi vise vremena i mnogo ozbiljniji cooler, sad je raptor), da vidimo tog intela koji ce da me prestigne. Veliki pozdrav Simpsonu. 😀😀😀. Sad moze samo cudo da ih spasi 😀😀:.
Cool, valjda ces sad da nagazis onih famoznih 14K! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Misko je napisao(la):...
Nece da preoptereti makinu! :mrgreen: :beat:simpson H je napisao(la):...
A sto postavljas posebno najvisi fsb, pa onda maximalni clock CPU-a?Zar nece da radi na 2,8Ghz i 240fsb?? :mrgreen: :mrgreen:
CAR je napisao(la):...
Cool, valjda ces sad da nagazis onih famoznih 14K! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Misko, ja ne koristim tu deciju plocu... ja sam na nekim ozbiljnijim i brzim stvarima. I daj neki rezultat sa tih 240 FSB i 2600 MHz, pa da vidimo ko ce jos uvek da sniva :beat:Misko je napisao(la):Ne razumem sta me prozivas, kad o ovakvim rezultatima mozes samo da sanjes.
Opet, *sta ja imam* sa tom plocom?Misko je napisao(la):Bilo ko ko navije i slika (nista vise) KD7-E preko 230 ja cu da pojedem tu plocu.
Ne moras toliko da detaljises, svi odavno znamo - PHOTOSHOP RULEZ! :mrgreen: :beat:Misko je napisao(la):Ispitni rok mi je sad u toku uskoro sledi detaljno objasnjenje.
Eeeehhh... mustro... zamalo da pogodim! :mrgreen:Misko je napisao(la):E sad ono glavno CPU-Z ima bug veliki ko kuca, to jest mogu da se steluju rezultati kako god hocete 😀 (bez ikakvog photoshopa ili nekog drugog docrtavanja), mogao sam da izadjem i sa 3.5GHz-a ali tad mi vec niko ne bi poverovao 😀😀😀. Hack se sprovodi sledecim postupkom, otvoris CPU-Z krenes modemom da vrtis, kad prekines konekciju sistem se za trenutak zamrzne i onda ispise neke blesave rezultate, prst je na printscreen i samo slikas ono sto ti odgovara 😀..
Bwahahah... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Paradigma je napisao(la):Sveca mu decijeg :smack: umalo bazu da ucinim nekonzistentnom ctp;
CAR je napisao(la):...
Eeeehhh... mustro... zamalo da pogodim! :mrgreen:
Pazi, ajde za procesor, to bi jos i mogao da poverujem (*ebiga, uvek moze da se desi da te ukenja pimerak 😀 ), ali KD7-E na 240 MHz... :what: ... mnogo je kume 😉
simpson H je napisao(la):hahaha,uplasio simpsona 😱 :!:
Znamo se Misko i ja bre,odlicno znam da je to za njega naucna fantastika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari