Šta je novo?

Dobar FM program za Asus TV/FM...??

Boris Lozac

Uticajan
Učlanjen(a)
15.08.2004
Poena
1,505
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600x + Arctic Freezer 36 Black
Matična ploča
ASUS Prime B-450 Plus
RAM
32GB (2x16GB DDR4 3200mhz dual channel)
GPU
GIGABYTE AMD Radeon RX 7600 8GB 128bit GV-R76GAMING OC-8GD
Storage
Samsung SSD 860 EVO 500gb + 870 EVO 1tb
PSU
520W Seasonic MII Evo Bronze
Kućište
NZXT H500
Monitor
Gigabyte GS27F
Miš & tastatura
ROG STRIX Impact II wireless / Keychron V2
Ostale periferije
Driving Force GT
Mobilni telefon
Pixel 6
Koji bi mi program preporucili za slusanje i snimanje FM stanica po mogucnosti u MP3 za moju karticu...??
Znaci treba mi konkretno za Radio, posto za TV koristim Dscaler..
Onaj Asusov softver je nemoguce los, do skoro sam ga koristio samo za slusanje Radia, ali koliko ga sporo ucitava, odlepim.. oko minut, dva, mu treba.... a i od skoro uopste ne radi, znaci ucitava, ali nema zvuka....

Probaj Fly tv 2000. Snima radio u mp3.
Ja nisam uspeo da pokrenem hvaljeni program Radiator.

Jel mi bese za taj program trebaju neki stariji driveri, ili to samo vazi ako hocu TV da gledam s njim...??
Ja bi ga koristio samo za radio....

Znaci bitno mi je da se program brzo ucitava, i da ima dobar prijem stanica... posto ja slusam radio na stubu, pa kad cujem neku dobru pesmu, ocu da je snimim, i dok se meni upali ASUS-ov program meni prodje pola pesme, zato mi treba neki brz....

Boris Lozac je napisao(la):
Jel mi bese za taj program trebaju neki stariji driveri, ili to samo vazi ako hocu TV da gledam s njim...??
Ja bi ga koristio samo za radio....
FLY 2000tv - radi perfektno i tv i radio mod i teletekst. Trebaju ti drajveri 1.6.00 sa ASUSOVOG sajta. Radiator ne radi sa SAA 7134 provereno. Exife je dobar za FM ali je malo zaguljen za podesavanje.

Pa jel nece da mi poremete ti 1.6.00 drajveri DSCALER... ?
Hocu morati ponovo da ga reinstaliram, posto sam se dosta iscimao da mi radi ovako kako radi....?

Ne. Dscaler mi je pola godine radio bez problema sa tim drajverima.

Boris Lozac je napisao(la):
Pa jel nece da mi poremete ti 1.6.00 drajveri DSCALER... ?
Hocu morati ponovo da ga reinstaliram, posto sam se dosta iscimao da mi radi ovako kako radi....?
Nece se nista poremetiti, a i kad bi se to desilo ostao bi ti bolji program - kompletno resenje u jednom :).

Odakle vam ideja da Radiator ne radi provereno ?! Cinjenica da ima problema u pocetku ali samo iz razloga sto je plugin za Asusove kartice u startu napravljen lose . Ja sam malo bunario iz iste zelje da nadjem neke bolje programe i nasao plugin koji radi . Jedini problem koji pravi je ako se startuje Radiator pa posle Dscaler [ ili bilo koji drugi program koji ocitava tv signal ] gubi se slika :d :d :d

Prilozi

• fly2000fm.zip
    23.6 KB · Pregleda: 76
Juce sam skinuo 1.6.00 drajvere i kad sam krenuo da ih instaliram, stalo je na 15 % i nije htelo dalje, i tako par puta... znaci nece da se instaliraju....
Ali kad sam pogledao tamo u Device manager-u pise mi Asus Tv/fm wdm.. drajver 1.6.00 tako da izgleda da sam ja i imao te drajvere....
Ali nije samo to problem..
Kad sam instalirao Fly 2000 Tv 2.36 prijavio mi je error dole kod sata nesto "cannot render Pin ... " tako nesto zaboravio sam, posto sam na poslu sad, pa ne mogu ponovo da pogledam.....
Znaci upalim program, sve tamo ispodesavam kako treba(valjda, nista mi ne izgleda sumnjivo) ali nece... ali sto je najludje, kad stavim ono Channel surf, onda kao prikazuje kanale, onako jedan do drugih, redja ih, ali samo tu radi, inace je crna slika, i nema tona... isto tako i sa FM-om, nemam ton...
Kad sam trazio kanale, stavio sam Yugoslavia, i nasao mi je nekih 40 ak kanala, probao sam i sa Germany i isto tako nesto, tako da ne verujem da je do toga, takodje sam stavio Tv Cable source....
Nemam pojma, zbog cega mi izbacuje onaj error...??? ono "Pin render..." nesto....??
I zasto nece da mi se ponovo instaliraju ovi 1.6.00 drajveri....??
Posto nisam siguran da su oni instalirani, iako pise....

Ajd pomagajte....

Vrh Dno