Šta je novo?

Dobar all rounder

ironmanbg

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
935
Moja oprema  
Laptop
Thinkpad T440
Mobilni telefon
A55
Pristup internetu
  1. Optički internet
Trazim dokazan, kvalitetno uradjen fon, bez poznatih bagova, pozeljno Nokia.
Kako od skoro intenzivnije pratim ovu tematiku, treba mi vasa pomoc :)
Za oko su mi zapali (po dobrim ocenama >8 na GSM areni :) i pohvalama vlasnika) modeli kao sto su 6233, E51, 6120c, 6300. Kao sto se vidi u pitanju su Nokijini modeli, candy bar oblika. Znaci od telefona trazim
da je kvalitetan (da traje, jer mobilni menjam samo kad crkne),
da ima dodatne funkcije tipa kamere, fm, mp3, ali u okvirima prihvatljivog kvaliteta,
a ne da mi bude zamena za fotoaparat i mp3 player! Ni wiFi (E51) nije zgoreg:)
S obzirom da navedeni telefoni prevazilaze moj budzet od nekih ~100 eura(kao novi), kupio bih polovan. Koje su cene prihvatljive? Da li kupiti "bilo koji" ili traziti iskljucivo original kupljen kod domaceg distributera ili sa postpaida, jer ih je malo teze naci. Da li preporucujete jos neki model? Razmisljam i o novom 3110c. Hvala

da, e51 definitivno od ovih, eventualno 6233. 6300 slaba baterija, 6120 loš d-pad (a rekao si da želiš trajnost). Imaj u vidu da ćeš 6233 verovatno naći prilično star, a e51 ima novijih primeraka.

Naravno E51
samo da nadjem odgovarajuci i po prihvatljivoj ceni

Od ovih navedenih definitivno E51. Ima wi-fi 2mpix i sve ostalo sto si naveo....metalna je...a i od ljudi sam cuo da su prezadovoljni koji je imaju. E sad ako te zanima pogledaj SE P990i ima ga za do 100E polovan. Onda imas N73 takodje do 100E polovan.Mozes i E50 ( ali model sa kamerom ). A sto se tice nasih distributera tu nema pravila. Gledaj da je fon original ( Nokia - finska ( moze i nemacka meni se odlicno pokazala jedna )) a ako se odlucis za P990i on je made in France tako da ako je nesto drugo ne uzimaj

Nazad
Vrh Dno