Vocko je napisao(la):Lg 1510s ili 1511s
Svi zaboravljaju da je 15'' tft mnogo veći od 15'' crtFreak_Power je napisao(la):15" ekran ne bi mogao podnijeti, previse malo...
Koliko? Je li tacno da je 15" TFT u rangu 17" CRT vidljive dijagonale. :zid:jddipqd je napisao(la):...
Svi zaboravljaju da je 15'' tft mnogo veći od 15'' crt
dradule je napisao(la):...
Koliko? Je li tacno da je 15" TFT u rangu 17" CRT vidljive dijagonale. :zid:
Hvala Vocko, najzad pravi odgovor. I ja se slazem da je razlika zanemarljiva u velicini dijagonale, a posto sam video sliku sa TFT, slazem se i sa ostalom konstatacijom. Cak, sticem utisak da je kod TFT toliko slika ostrija u odnosu na CRT, da je maltene svejedno koja je graficka karta u racunaru (mislim prvenstveno na 2D).Vocko je napisao(la):...
Kod 15" TFT vidljiva povrsina je 15"
Kod 17" CRT vidljiva povrsina je od 15.4" do 16(.2)"
jddipqd je napisao(la):...
Svi zaboravljaju da je 15'' tft mnogo veći od 15'' crt
Ledeni je napisao(la):Samsung 152S je odlican.
Ledeni je napisao(la):Samsung 152S je odlican.
Marti Misterija je napisao(la):Koliko kosta LG 1510 ili 1511, gde i u cemu je rzalika izmedju ova dva modela?
Oces da kazes da doticni LG kosta 200 i koji e?! Gde to imaOptiPlex je napisao(la):...
I 100€ skuplji koliko vidim :beat:
Floyd je napisao(la):152t jeste ~400€,ali 152s koji isto izgleda je ~300€
Vocko je napisao(la):...
Jedina fizicka razlika je u dugmicima tj na 1510 su okrugli, a na 1511 su kockasti(!?)
Da li ima jos neke razlike stvarno ne znam, jer kada sam ja uzeo 1510, o 1511 se nije ni pricalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari