Šta je novo?

do 100

benchaman

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
319
evritja

posto imam asrock plocu i ne mirise se sa atijem onda neka n'vidia, da je pasivna zbog tisine ili eventualno sa fanom ali da je tiha, da je pci-e, da je za ove parice sto brza i tako...

u principu ne igram se ali sada je kupujem i ne zelim da je menjam posle kao sto cu menjati cpu npr i plocu. treba da je iole kvalitetna...

pa sada kupujem i ocekujem vase predloge kao i gde da odjurim u pazar...

pozdrav

p.s. imam 17" tft sa dvi ulazom ako je to vazno...

Poslednja izmena:
Benchaman nije iz Beograda ali ima jednu pogodnost da može proći jeftinije od tih 116e!

Bencha jesi li bio skoro u Iloku?
Ima li tamo neka g.karta koja bi mogla da udje u tu cenu?

4Neskica ako se do pre 20 dana racuna u skoro... tada nisam gledao g. kartice, ali mislim da je tamo malo skuplje?
Da li mislis da ima neka tamo kartica koju vredi traziti? Kazi mi koja ili baci link.

nije problem 16e vise, osim sto je ova 7300 sa dd3, pa koja je sada bolja 7300 ili 7600?

meni je stigla ponuda za 117e za onu gainward 7600gs sa ddr3 iz "domacje trzhishte" shto je ashley preporuchio. Tako da ako mozhesh 116, mozhesh i 117...samo shto nije pasivna.

koliko je bucna? i ipak ne bih one fore bez garancije iz subotice i sl. ako je to to, ako nije javljaj na pm gde sta kako

ali sacekacu Neskicu mozda u hr ima nesto poput ovih karti

Ovo je ponudjena kao dilerska cena pin-a. Znachi bilo ko ko vuche od pin-a mozhe da ti da po tim cenama i da ima makar 5% zarade.

Poslednja izmena:
gde ima da se nadje taj gst?moze i na pm

neki lik iz subotice valja to, salje postom, kontakt imas u hh sobi, nego da li ima ova karta da se kupi u nekoj radnji?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno