Šta je novo?

Do 100 evra na preklop

CamBieL

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
620
Interesuje me koji fon da uzmem sestri za rodjendan do 100e samo da je na preklop i da ima ekranu boji...moze i polovan...

Znaci, gledali smo neke modele i dopali su joj se Z200 i LG C1100... te bi mogli nove da uzmemo, a voleo bih vase misljenje o njima...

Ja bih najvise voleo da joj uzmem v525 polovan... i to bi bilo dobro ako neko naleti da mi se javi na PM...

Hvala muchos in advance...

Ja sam devojcici pre jedno godinu dana uzeo samsunga X450 koji je po meni pravi "zenski" telefoncic-i telefon je skroz OK nema nikakvih problema sa njim.On je sad taman tu 100e e sad imas i njegove naslednike kojima je cena tu isto oko 100e X460 i X480.Sto se tice Motorole nesto mi i nije bas zenski telefon-tezak onako glomazan(ja imam v620) ali naravno sve je stvar licnog ukusa i izbora.

Slazem se, isti slucaj...devojka je maximalno zadovoljna sa X450.

x450, na sajtu mobsvet 101e, x480 102e, a x460 105e

Kakva glupa razlika u ceni...

Naqjvise mi se dopada x460 zbog dva displeja, tako da cu najverovatnije ici na varijantu x460...

Hvala puno...

Znaci o LG C1100 niko nista ne zna?????

Steta, lep telefoncic, jest da ima samo 1 mb memorije...

A to da motorola nije zenski telefon, to stoji, a ja lepo rece da bih JA najvise voleo da joj uzmemo V525 :D Meni se izuzetno svidja telefon, plus bluetoth... to bi mi bilo super da mogu da joj prebacujem gluposti sa mog telefona :D

Aaaa TI bi voleo da joj uzmes Motorolu...e pa j...ga,steta v525 je super :D :D
Ma neces se zeznuti,okey su ti samsungici.
A stvarno su im *****ske razlike u ceni-ali opet sa druge strane,super stvar izaberes koji si ti se dizajnom najvise svidja i uzmes.

Nazad
Vrh Dno