Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Tako nešto nije moguće na PC-ju. Reč je o formatu u kome se na MacOS X drže image fajlovi i moguce ga je konvertovati u ISO samo na Mac-u. Juri nekoga ko ima Macintosh...
Za rezanje takvog imagea treba ti na Mac-u Toast ili Dragon Burn, mada moze i preko programa za rezanje ugrađenog u MacOS X sistemu...
Probaj, cisto radi testa, da srezes taj image preko Nera: znaci, Burn Image, izaberes fajl, i kad se pojavi "Foreign Image Settings" stavi "HFS" (ovo vazi za 6.6.0.1, za ranije ne znam)...
nasao sam nekakvu opciju sa aplikacijom DMG2ISO.exe,medjutim ne snalazim se najbolje,a vidim imaju i drugi istih problema u radu sa njom....
no,neko je ipak te probleme prebrodio pa ne znam da li bi ste pokusali: DMG2ISO
hvala unapred!
p.s. nisam uspeo sa nero-m tj.kao rezultat sam dobio prazan disk na kojem se ne vidi 150mb dmg podataka...
Koliko ja vidim ovaj prvi lik sto se javio imao je proble da kada je pokrenuo aplikaciju prozor se otvorio i odmah zatvorio. To je standardno za DOS aplikacije, ali vuna ne zna 🙂 Treba iz komand promta u Win XP kucati ime programa ime DMG fajla i ISO fajla (ima sintaksa u tom threadu). Jedan se nakon toga javio i rekao da radi.