Šta je novo?

DMG --> ISO

• Začetnik teme Začetnik teme popa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

popa

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2003
Poena
619
Kako da konvertujem dmg fajl u iso?
guglovao sam i prilicno se namucio oko ovoga...
unapred hvala!

Pokusaj sa UltraISO-om, on cita brdo formata a u Helpu kaze da moze da cita i one koje zvanicno ne podrzava, ako prepozna table of contents...

Tako nešto nije moguće na PC-ju. Reč je o formatu u kome se na MacOS X drže image fajlovi i moguce ga je konvertovati u ISO samo na Mac-u. Juri nekoga ko ima Macintosh...

Za rezanje takvog imagea treba ti na Mac-u Toast ili Dragon Burn, mada moze i preko programa za rezanje ugrađenog u MacOS X sistemu...

Poslednja izmena:
Probaj, cisto radi testa, da srezes taj image preko Nera: znaci, Burn Image, izaberes fajl, i kad se pojavi "Foreign Image Settings" stavi "HFS" (ovo vazi za 6.6.0.1, za ranije ne znam)...

nasao sam nekakvu opciju sa aplikacijom DMG2ISO.exe,medjutim ne snalazim se najbolje,a vidim imaju i drugi istih problema u radu sa njom....
no,neko je ipak te probleme prebrodio pa ne znam da li bi ste pokusali:
DMG2ISO
hvala unapred!

p.s. nisam uspeo sa nero-m tj.kao rezultat sam dobio prazan disk na kojem se ne vidi 150mb dmg podataka...

Poslednja izmena:
Koliko ja vidim ovaj prvi lik sto se javio imao je proble da kada je pokrenuo aplikaciju prozor se otvorio i odmah zatvorio. To je standardno za DOS aplikacije, ali vuna ne zna 🙂 Treba iz komand promta u Win XP kucati ime programa ime DMG fajla i ISO fajla (ima sintaksa u tom threadu). Jedan se nakon toga javio i rekao da radi.

Tnx for the info 🙂

Nazad
Vrh Dno