Šta je novo?

DMC 3 help

Solesoslav

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
555
Nabavio sam DMC3 i kada sam sa saitek Cyborg Rumble Pad-om pocheo da igram doziveo sam jedno neprijatno iskustvo. Kontrole za kretanje su mi bile zamenjene (pokret gore=dole, pokret dole=gore dok je levo-desno normalno). Probao sam i 1.1 i 1.3 patch. Takodje da pitam koja je razlika izmedju Gold i Yellow?

Pa mozes da promenis komande u opcijama.Ja nisam imao takav "problem"sa Logitech dual action gamepadom.Gold i Yellow pa Gold opcija ti omogucava da mozes da nastavis igru u trenutku kada pogines i vraca te na poziciju tik posle poginuca .A yellow je zapravo malo teza opcija kada zagines moraces da obrces ceo nivo od pocetka ako nemas Golden orb.Tako nesto bese.U svakom slucaju pikaj na Gold.

Pa nema kontrole za kretanje. Jel ima neki program kojim mogu da podeshavam X i Y axis na gamepadu.

Kolko znam igra se igra na pecurci a ne na krstu e sad za neki program neznam jel si dobio neke drajvere programcic za taj Joy probaj sa njima uz Logitech se dobijaja neki profil menadzer programcic al ja ga nisam uopste koristio al znam da mozes u tom programu da namestas komande za svaku igru i programcic sam kalibrise joy po tvojim podesavanjima iz istog.Verujem da postoji nesto slicno na netu.

Poslednja izmena:
Pa o pechurci i govorim, a driveri su instalirani i kalibrisani.

Nazad
Vrh Dno