Šta je novo?

dl kompletnog sajta

Matador

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Kako skinuti kompletan sadrzaj sajta , da li postoji softver u XP u preko kojeg se to moze odraditi , ili je potreban neki programcic i koji ?

Potreban je naravno program, ima ih jako mnogo, kao i downoald manager-i svi rade manje vise isto, razlike su u nijansama i na kraju krajeva se svode na neki subjektivni izbor.

Ja sam staromodan po tom pitanju, i dalje upotrebljavam stari dobri Teleport Pro koji je bio jedan od prvih programa te vrste...drugi ce verovatno preporuciti nesto drugo - pa odaberi.

Imaj u vidu da skidanje nekog iole ozbiljnog sajta moze da bude ogroman download i da moze da traje jako dugo, pa zahteva i dobru vezu...mada moze da se podesava do koje "dubine" zelis da ides (u smislu pracenja linkova ) i jos razne opcije, tako da tacno treba da znas sta hoces i dokle hoces da skidas - a zbog razlicitih struktura sajtova podesavanje programa nije bas uvek jednostavo i uspesno iz prvog pokusaja.

Kao sto rece Drapin, prvo dobra veza pa sve ostalo. I prilikom skidanja odredjeni procenat stranica (sajta) se iz nekog razloga ne moze skinuti. Ja koristim WebZip. Trenutno je aktuelna verzija 5, nije besplatan (znaci crack, serial).

A WebZip ?! Nisam ga koristio, ali sam cuo da je dobar za tu svrhu.

Probao sam gomilu programa koji to mogu da odrade, pa i ove gore pominjane, ali sam se zadrzao na Offline Explorer-u i to Enterprise verziji.
Po meni definitivno najbolji, ali vredi probati i druge, pa se odluciti po svom ukusu za onaj koji ti najvise odgovara.

Ja i dalje koristim Teleport Pro, i fino mi šljaka.

A ja pisem jedan takav program :) . Naravno, bice jos neke opcije...

A posto ga pises, onda evo predlog. Implementiraj funkciju koja ce iz Java Script-a da "usisava" linkove ka slikama, a samim tim i iste. Nadam se da znas na sta mislim, javascript on mouse over, kada ga svucem sa nekim "sisacem stranica" on ne prikazuje on mouse over sliku, jer je nije ni skinuo... Valjda si me shvatio :confused:

Vrh Dno