nemanja_scg je napisao(la):cek a sta ti tacno treba ... lako je reci komplet 2 plejera .. pa koji ?
Pioneer CDJ-100s ? (oni su meni licno najbolji, nemaju neke preterane efekte, imaju precizan jog ... sasvim dovoljno je precizan pitch ... precizniji ti u principu ni ne treba ako znas da koristish jog) oni su najbolja opcija cak i za pocetnike a i za iskusne ... (btw nije to komplet , vec je par ... ti mozes da kupish i jedan kom .. kao i 3 kom ... znaci treba ti par .. da znas kako da trazish!) e sad opet je pitanje da li ces nove ili polovne ? nove imas cak i u sky music-u .. cini mi se ... imas tamo i drugih marki, nisu loshi, ali nisu ni blizu pioneer-u po kvalitetu! mozes polovne (reparirane) da nadjes po lepoj ceni ... mozda cak i po oko 300e par (cak i ti da ih popravish, nije skupa popravka, a retko se to popravlja stvarno su zahvalni!) e sad imas i one starije CDJ-500 koji su iskreno zastareli (da ne kazem bulja) pa imas i one novije CDJ-1000 ; CDJ-800 i poslednja generacija CDJ-200 ... svi ti su ti extra, ali su preskupi, a mislim da nema polovnih, jer retko ko to ima .. inace mogu ja da ti pogledam i za nove i za polovne ... preko nekih prijatelja koji nam donose to (btw DJ-ingom se bavim vec duze vreme, ali zadnjih nekoliko godina vishe muzickom produkcijom) znaci javi mi se na pvt ako hoces da ti pogledam kod tih prijatelja, imaju i nove i polovne ... i novije modele i starije ...
nego jel ti treba mixer ? jel si uzeo ili razmisljash shta ces ? ako nisi uzeo a imash kesha (oko 400-500e) najbolja varijanta ti je pioneer MDJ-600 (to ti je onaj model sa manje efekta, i imas MDJ-500 koji ima znantno vishe efekta ... zavisi shta planirash da pustash ... imas i boljih, ali bolje znaci skuplje u ovom poslu ... veruj na rech
pozdrav,
Nemanja.
Mudri je napisao(la):Po meni je mnogo bolje resenje 2 single CD-playera plus mixer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari