Moguce je da je graficka riknula, jer kada sam skinuo vga kabl bilo je par vanica!
kad se pretera sa OC'om normalno je da mozes uci u bios posle reseta,safe mod itd. ali i ovo je slucaj tako da opushteno...clear cmos ce vratiti plochu u zivot![]()
Izvadio sam bateriju. Radi sada normalno na 200x11.
Znam da kad bih smanjio mnozioc na 11 ili pak 10 mogao bih da dosta povecam mnozioc i izvukao bih 3GHz bez problema...
Kada se pretera sa OCC-om, nekada i u vecini slucajeva nije dovoljno skinuti bateriju, vec se mora clearovati cmos kao sto rece fain2daniel.
Pa kad isklujucis kabal napajanja i izvadis bateriju na 20-ak sekundi to ti je isto kao da si jumperom uradio clear cmos.Sve se ponisti na default vrednosti,a to je ipak lakse i brze uraditi nego traziti uputstva za plocu koja ko zna gde su kod vecine ljudi, mislim bacena u neku kutiju i traziti gde se nalazi jumper za clear cmos. Sve u svemu efekat je isti, bar je kod mene bio svaki put.
na mojoj ploci se cmos clearuje samo preko jumpera, nikako vadjenjem baterije.
najbolje bi bilo prvo procitati dokumentaciju koja je stigla uz plocu, da bi se video kakav je pravilan postupak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari