Šta je novo?

divx

• Začetnik teme Začetnik teme chowa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

chowa

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2003
Poena
619
instalirao sam dix codec DivXPro51GAINBundle i u njegovoj instalaciji sam morao prihvatiti neku gator konekciju i sada pri svakom palenju oce da se konektuje, imao sam i prije taj problam pa sam ga rijesio ali se nesjecam kako , neki dan sam farmatirao komp i instalisao codec i od tada me to starno nervira :cuss:

Vidi ovako,taj gator ti je spyware;njega mozes da se resis na vise nacina:
1. Instalacija firewalla i kreiranje rula koji ce zabraniti njegovu konekciju...time postizes da se on nekaci na internet i da te ne smara...
2.resenje je mnogo lakse i bolje,i pritome cje ga ubiti do kraja...instaliraj ad aware ili neki drugi ad remover, i on ce ga likvidirati...
nadam se da sam bio od pomoci... 😉

a josh bolje reshenje je da skroz uklonish divx 5.1 gain, i da instalirash besplatnu verziju (divx511bundle.exe)... mislim, koji moj ce ti pro verzija kada ne pravish filmove nego samo gledash...

xvoodoo je napisao(la):
a josh bolje reshenje je da skroz uklonish divx 5.1 gain, i da instalirash besplatnu verziju (divx511bundle.exe)... mislim, koji moj ce ti pro verzija kada ne pravish filmove nego samo gledash...

pokusao sam da nepravim deinstalaciju ali ona izgleda da skine sve osim te konekcije koju neznam gde se nalazi

1. instaliraš Gain bundle
2. pronađeš i obrišeš gain_trickler*.* (nakon što ga ubiješ sa task managerom)
3. OSTAVIŠ njegov ključ u registry-ju! (ovo AdAware takođe počiste)
Sad imaš dž Divx bez spyware-a, i sa njim možeš da i kompresuješ i dekompresuješ. Čak je i legalno. 🙂

Nazad
Vrh Dno