Šta je novo?

DivX -> VHS - Iskustva

radax

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
20
Kakva su vaša iskustva sa ovom operacijom? (...format slike itd)
Ko radi tako nešto u BG?

Ja sam nedavno prebacivao Divx na video kasetu i rezultat uopste nije bio los, sa tv-out-a na AV videa sa TV tulom sam razvukao sliku i nije bilo problema.
Pozdrav

Redovno to radim, i definitivno je gubitak u kvalitetu OGROMAN.
Filmove koje imam, uglavnom su dobro pakovani u divx-u, neki cak mogu da se porede bez problema sa slikom sa DVD-a, kada se sve to snimi na kestu i uporedi, nema veze jedno s drugim.
Jedino ako ne gledas filmove nekih dan-dva koliko da zaboravis kakav je kvalitet slike koja dolazi na TV, pa onda pustis video sto si snimio i kazes sebi 'ovo nije tako lose...' :p

Pazi, u poslednjih nedelju dana sam prebacio jedno 10-ak filmova za divx na vhs, i mogu ti reci da to jedino ima smisla ako snimas nekome ko nema komp ili ne moze da gleda div-x, format slike nije tesko namestiti uz pomoc raznih programcica, tako da te to ne brine, ali ako zelis da gledas div-x filmova na tv-u, preporucio bih ti da jednostavno dovuces video kabl do tv-a i preko video out-a pustas filmove, ali se tu sada javlja jos jedan problem zvani zvuk....:)

DivX želim da prebacim na VHS zato jer devojka kojoj treba da snimim film nema kompjuter...

...a ja nemam tv-out, tako da mi treba neko ko će to da mi odradi (ako znate neki video klub ili sl.)... ili ako ima neki dobrovoljac na forumu :) ...bilo bi lepo.

Pozdrav.

Ako ne nadjes nikoga blizeg, evo mogu ja da ti pomognem.
P.S EVO NA PRIMER ,,PETRI,, NIJE DALEKO:D
Pozdrav

Pretpostavljam da je "Petri" neki video klub u SUBOTICI? FX

cheers

radax je napisao(la):
DivX želim da prebacim na VHS zato jer devojka kojoj treba da snimim film nema kompjuter...

Ako je već takva situacija, što je lepo ne pozoveš da navrati do tebe, pa onda lepo zajedno odgledate filmić :)

MikiBig je napisao(la):
Ako ne nadjes nikoga blizeg, evo mogu ja da ti pomognem.
P.S EVO NA PRIMER ,,PETRI,, NIJE DALEKO:D
Pozdrav

Nekad par, nekad par hiljada km daleko.
Nikad nije sigurno :)

ma Petri je svugde oko 'vas' :D

radax je napisao(la):
Pretpostavljam da je "Petri" neki video klub u SUBOTICI? FX

cheers

U tom slucaju jedino da ih tuzim Hagu zbog kradje nick-a i slicnog :p :D

Jeli kako je kod vas u SVEDSKOJ?Hladno aaa?Al STANDARD ******!
Pozdrav za ,,PETRI,, video klub u SVEDSKOJ!
P.S.Nemoj tako i mi pooooooooooolako idemo u EVROPU,necemo da zurimo da se ne bi negde spotakli.Balkane, balkane, balkane moj, budi mi silan i dobro mi stoj!!!!!!!!!!! :D cheers FX

Ajde bre ljudi uozbiljite se :D

Gde bi mogao to da odradim u BG?

P.S. Poslusao sam Heinz-ov predlog... i sve je lepo proslo ;) ali bi ipak voleo i da joj poklonim kasetu.

Vrh Dno