Šta je novo?

divx, tv tool i titl

• Začetnik teme Začetnik teme nokia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
N

nokia

Guest
U cemu je problem ako na tv nemam titl, a na monitoru imam? Postoje i filmovi koji imaju titl i na tv i na monitoru. Filmovi su divx, program je tv tool, a katrica GF 440.

Kao prvo ne koristi TV Tool jer ta karta moze da salje signal direktno na tv kroz Clone opciju.

Vidi ove postove i thredove.

http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=44273&highlight=

Obrati paznju na post 28. Tu ti pise kako da podesis sve da ti rade titlovi i na monitoru i na TV-u.

Ovo stvarno jeste mnogo puta raspravljeno. Evo moje kombinacije. MV2player u kome podesis u options->fullscreen->tv mode i extension mode u detonatorima ili tvtool. MV2Player podrzava BSplayer skinove. Takodje, kao sto rece Raka, BSplayer moze da resi probleme. Ako ti moj odgovor nije potpuno jasan koristi search: mv2 player user: laza

MV2Player mi je nesto nestabilan u odnosu na BSPlayer koji je takodje nestabilan.

Ustvari BSPlayer mi RETKO kada puca i blokira, ali zato NIKADA ne zapamti da fontovi treba da imaju crno oko slova (outline font). Inace za sada se najbolje pokazala bas ona verzija BSPlayer koji sam naveo: 0.86 build 501.

MV2Player mi je dosta pucao i gasio se. Ne znam koja je to bila verzija, ali ga posle toga nisam koristio.

Nazad
Vrh Dno