Šta je novo?

DivX to DVD???

PoisonFree

Čuven
Učlanjen(a)
28.07.2004
Poena
619
ovako, ortak ima AKAI-jev DVD player koji ne pusta divx-e i zamolio me je da mu neke filmove prebacim sa divxa na dvd. e sad, znam da postoji gomila ovakvih programa, ali reko da proverim prvo da li neko odavde ima iskustva sa istim. takodje, normalno, treba da ih konvertujem sa sve titlom pa me zanima da li ti programi to podrzavaju.
e sad, ako je neko radio, zanima me koji program da uzmem..

p0z

PoisonFree je napisao(la):
ovako, ortak ima AKAI-jev DVD player koji ne pusta divx-e i zamolio me je da mu neke filmove prebacim sa divxa na dvd. e sad, znam da postoji gomila ovakvih programa, ali reko da proverim prvo da li neko odavde ima iskustva sa istim. takodje, normalno, treba da ih konvertujem sa sve titlom pa me zanima da li ti programi to podrzavaju.
p0z
Trebalo bi da može Sonic MyDVD 6

PoisonFree je napisao(la):

Nero Vision Express. Za titlove FFDShow. Najprostije rešenje 🙂

Zar ne mogu DivX na DVD da narezem najnormalnije kao i svaki drugi fajl!???

Neki DVD player-i podrzavaju titlove za DivX. Samo je potrebno da fajl sa titlom ima isto IME kao i avi fajl, a nastavke SUB ili SRT. Proveri sta podrzava doticni.

ja sam pokusao sa vobsub-om posto on nalepi titl na film. takoreci presnimi film,i doda titl. e sad, ne znam da li moze to da radi i dok konvertujem u dvd ili prvo moram da ga presnimim sa titlom pa onda u dvd. inace, mislim da i ffdshow to moze, samo nisam pokusao. ako moze, uputite me malo 🙂

Nazad
Vrh Dno