cunga_lunga
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.10.2002
- Poena
- 619
Video sam vodic za DVD to Divx, koji je postavio gospodin Voodoo NBGD, a toliko dugo sam cekao, pa sam odmah uzeo da probam. Lepo ja odradim sve kako treba i sve ispadne OK. Napravim divx na dva CD-a, skinem subtitle podelim na dva dela i sve je OK, ali sta se desava.
Kada pustim film (koristim RadLight 3), sliku mi suzi na oko 50% i subtitle nakaci "U" film. Kada idem na "Load subtitles" dobijem dva prevoda, jedan normalan, a drugi u film-u. Ali kada subtitle izbrisem iz direktorijuma gde je film i pustim film, slika bude OK, ali naravno bez prevoda. Onda je uzme pa ucitam Subtitle sa druge lokacije i OK je.
Sada ja predpostavljam da mi se priliko instalacija, Auto Gordina Knot-a ili mozda Dr.Divx-a snimio jos neki codec ili programcic koji sam ucitava subtitle i kaci ga na film.
Napomena> To mi se desava samo na tom film koji sam skinuo ja sa DVD-a.
Mene zanima kako toga da se resim.
thanks people
Kada pustim film (koristim RadLight 3), sliku mi suzi na oko 50% i subtitle nakaci "U" film. Kada idem na "Load subtitles" dobijem dva prevoda, jedan normalan, a drugi u film-u. Ali kada subtitle izbrisem iz direktorijuma gde je film i pustim film, slika bude OK, ali naravno bez prevoda. Onda je uzme pa ucitam Subtitle sa druge lokacije i OK je.
Sada ja predpostavljam da mi se priliko instalacija, Auto Gordina Knot-a ili mozda Dr.Divx-a snimio jos neki codec ili programcic koji sam ucitava subtitle i kaci ga na film.
Napomena> To mi se desava samo na tom film koji sam skinuo ja sa DVD-a.
Mene zanima kako toga da se resim.
thanks people