Onda ti izgleda gledas uglavnom starije filmove :mrgreen:xvoodoo je napisao(la):btw, moj savet je da ih NE chitate... 😉
enivej, ne znam kakve vi to filmove gledate, ali u svim divxovima koji su meni pali pod ruku (i rezach) je zvuk kompresovan sa MP3 kodekom, tako da se bez ikakvih problema svira iz bilo kog plejera bez dodatnih kodeka i "kodeka"...
playahater je napisao(la):Ma....ima u nekom video kodeku, chini mi se, opcija da izvrnesh sliku to samo treba da se odchekira i reshen problem :beat: .......mada se ne secam koji kodek je u pitanju.... :mrgreen:
:happy:
septimus je napisao(la):...
FFDSHOW, for example... O🙂
Ja instalirao samo poslednji ffdShow i do sada su mi svi filmovi radili ukljucujuci i AC3, WMA...Swiper je napisao(la):ma ffdshow i ac3 filter rula !!! nema filma koji mi nije radio... retko ali veoma retko [jedan u 50] ne radi zvuk i onda samo zbog tog filma instaliram Nimo i odmah ga skinem posle gledanja filma...
Crni je napisao(la):...
Ja instalirao samo poslednji ffdShow i do sada su mi svi filmovi radili ukljucujuci i AC3, WMA...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari