Šta je novo?

DivX plejer za starije kompjutere

• Začetnik teme Začetnik teme COKI
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

COKI

Čuven
Učlanjen(a)
21.06.2003
Poena
601
Potreban besplatan Divx plejer za Pentium na 233 Mhz, MMX i 32 RAM-a. Ako postoji, saljite poruku! (ODMAH!)

Postoji opcija Search ili Potrazi zavisi kako ti je podesen racunara 😀

http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=28449

Zadaj u pretragama "DivX na pentijum kecu" i dobices odgovor.

Da ti smanjim muke.....
http://www.multimediaware.com/qv/index.html
Program radi iz DOS-a.

Au, pa ti si mu napravio vece muke 🙂))
ko ce bre josh da pushta divx iz dosa 🙂
btw, divx ne moze da radi ispod celerona 300/K6 450+

Driver-u, ja sam gledao vecinu filmova na Pentiumu 166 MMX, upravo je sustina programa sto radi iz DOS-a, pa sve ide mnogo brze. Idi na link koji sam postavio i vedeces da je to moguce (bilo je o tome vec reci na forumu). Ako i tada ne verujes spreman sam da licno probamo na Pentiumu I, ali cemo se prvo opkladiti....(gajba piva koju cemo posle popiti). Ivanm, samo ti radi sto sam ti rekao ako hoces da gledas filmove (preciznije, vecinu).

driver je napisao(la):
btw, divx ne moze da radi ispod celerona 300/K6 450+

Tacno ali samo za Win 😀

driver je napisao(la):
...divx ne moze da radi ispod celerona 300/K6 450+

Ne tvrdi nesto u sta nisi siguran ! Moze vec od 166MMX bez nekih vecih problema.

Ja o windowsu ovde pricham....verujem da radi u dosu, ali opet ne mogu da verujem da to moze da radi kako treba bez ispushtenih frejmova...i drugo, jel vi to prichate od 32bitnom, poshto u 16bit film izgleda ochajno....meni su neki filmovi i na celeronu 300 seckali u windowsu, tako da je sve to diskutabilno kako radi....

driver je napisao(la):
Ja o windowsu ovde pricham....verujem da radi u dosu, ali opet ne mogu da verujem da to moze da radi kako treba bez ispushtenih frejmova...i drugo, jel vi to prichate od 32bitnom, poshto u 16bit film izgleda ochajno....meni su neki filmovi i na celeronu 300 seckali u windowsu, tako da je sve to diskutabilno kako radi....
a ima i ona varijanta sa spustanjem rezolucije u 320x200 pa ti vidi kako to izgleda
I vrlo egzoticne varijante gledanja filmova bez zvuka su primecene, kad je u pitanju QV i divx na pentiumu.
A kvalitet prikazivanja fontova ne treba spominjati
uglavnom , bez 400mhz ne vredi pokusavati

Ma ljudi, i zvuk, i sasvim dobra slika. Doduse, imao sam 96 Mb RAM-a, i 4 Mb graficku na pentiumu 166 MMX. Bilo je zaista OK.

Zaboravio sam, titl je bio zaista los u smislu vidljivosti.

Secam se da me je gomila ljudi zvala sa problemima i na K6...reshenje je bilo spushtanje rezolucije u windowsu na minimum, a u nekim sluchajevima moralo je i na 256 boja 🙂 ako je ovo gledanje filma, onda... 🙂

Nazad
Vrh Dno