Šta je novo?

Divx player koji izabrati?

• Začetnik teme Začetnik teme Poper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Poper

Slavan
Učlanjen(a)
16.01.2008
Poena
300
Citajuci po internetu o divx playerima, totalno sam zbunjen.
Moze li neko da mi kaze koji su sada playeri dobri?
Koji bi vi uzeli buduci da imate iskustva sa playerima i da imate budzet 6500 dinara?

To je vječno pitanje, ali glavna odrednica je budžet koji imaš. Ja sam nešto razmišljao, samo ovdje je ponuda manja, i nešto kao best buy po mom razmišljanju bi bio Samsung P 171. Koliko sam pročitao podržava titlove i naša slova u njima, a samo za nijansu je skuplji od kung fu plejera. Za više para ja bih uzeo neki od ovih novih Philips modela (5960) ili neki Panasonic.
Kung fu jedino ako je budžet baš ograničen na takve svote.

xwave 5000, to je MTK player, titlovi u istom folderu, moze razlicit naziv, ima usb i citac kartica, sve ostalo od funkcija ti je u principu isto kao i kod drugih MTK playera razlicitih proizvodjaca. cena je oko 4500dinara, i sa tom cenom je prilicno povoljan player sa obzirom da ima i usb.

Imam Samsung-ov P360 divx player za sada nisam imao nikakvih problema sa njim rezem divx filmove na RW disk odgledam ih obrisem RW i tako u krug. Cita nasa slova, mada prevod mora da bude u istom folderu ali ne mora da ima isti naziv kao film. Mozes da uzmes i P370 mislim da su isti samo se malo razlikuju u dizajnu, i cena je dosta povoljna mislim da je sada oko 3.500 din.

Uvek brand name (npr. skyvision to nije) i ako se ima para, pioneer.
Ima dosta tredova na ovu temu, upotrebi search.

Pioneer je apsolutno najbolji na nasem trzistu/ I sire/.
Tu mislim na modele 5xx, 6xx i navise, i to zbog dts.
Oni su s MTK cipsetom sto znaci da su moguce akrobacije sa firmverima.
Od ostalih mtk/ Xwave, shockwave/ Se razlikuju po podrsci za SACD i dvdA,
a o kvalitetu delova da ne pricamo...

Video sam u prodavnici xwave playere i dosta se razlikuju oni stariji od ovih novih.
Stari izgledaju nekako jaci u nekom boljem kucistu, dok noviji(xwave 5000) izgleda kao da je onako u nekom bas jeftinijem kucistu, nekako izgleda slabije od xwave iz serije 9***, ali ima podrzano usb i kartice .
To sto se moze uociti na oko onako, mada je to povrsna ocena, jer mozda su ti iz serije 5000 bolji.
Podrzava li xwave 5000 MPEG-4 format?
Prodavac me je ubedjivao da je najbolja kupovina Base dvd player.
Koji od xwave je bolji izbor?
--------------------------------
Budzet je samo 80 eura i u tom cenovnom rangu mogu da kupim.
Koliko kostaju ti Pioneer i gde mogu da se kupe?
Samsungovi su bolji od Xwave?
Nekada se znalo ko sta pravi i sta je bolje, danas se sve izmesalo, sve se pravi u kini, dosta ima kopija brandname proizvoda, tako da nemojte da vas cudi sto postavljam ovoliko pitanja.

Hvala vam na strpljenju i objasnjenjima ! :wave:

Poslednja izmena:
Koliko sam video Pioneer modeli se krecu oko 6000 dinara u "Tempu"! Stvarno ih svi hvale, a za Xwave sam takodje cuo da su odlicni, ali kao sto je vec receno zavrsna obrada im deluje bas jeftino i ne uliva onu dozu poverenja koju uliva jedan Pionner cak i na prvi pogled.

Za te pare najvjerovatnije bih kupio Philips 5960. Ima USB doduše samo 1.1, gomila raznih firmware-a se već pojavila sa različitim fontovima, možda nekad i HDMI zatreba, a upada u taj budžet. Podrška za promjenu firmware-a je gotovo najvažnij element pri izboru, najbolje je kad kao za oaj model ima već gomila modovanih a nije se tako davno pojavio model.

Nazad
Vrh Dno