Šta je novo?

DIVX Player 2.0-pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme R310
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

R310

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
620
Kako se pusta u njemu subtitles???

Mislim da on nema opciju da pusta subtitlove , ja licno koristim ViPlay koji ima opciju pustanja subtitlova.

SittingCrow je napisao(la):
Mislim da on nema opciju da pusta subtitlove , ja licno koristim ViPlay koji ima opciju pustanja subtitlova.
Jos jedfan glas za ViPlay, samo preimenuj subtitle u isto ime kao i film koji gledas, sa razlicitim nastavkom i ne sekiraj se, ostalo radi sam!

PS
1. Identifikuj gde je smesten titl koji ti treba
2. pusti prvo film
3. Uzmi fajl sa titlom i baci ga na player.
4. To bi bilo to !

Mozes da koristis G400 filter ili ffdshow u kome ukljucis subtitles.

kakva podesavanja? instaliraj G400, u setovanjima stavi da force-uje filter prilikom pustanja filtera i to je to (kad pustis film on baci malu ikonu u system tray) pa odatle vrsi podesavanja koja su ti potrebna

ZoNi je napisao(la):
a sto bi smarao sa playerom koji ne pusta titlove, pored zivog i zdravog BS Playera???

Kad smo vec kod najboljeg Divx player-a, izasla je nova verzija:

BSPlayer v0.86 build 496

http://www.bstnet.org/filesfd22/bsplay086.496.exe

jer ja jedino koristim microdvd za pustanje divX-ova?

Miroslav je napisao(la):
kakva podesavanja? instaliraj G400, u setovanjima stavi da force-uje filter prilikom pustanja filtera i to je to (kad pustis film on baci malu ikonu u system tray) pa odatle vrsi podesavanja koja su ti potrebna
Imam ffdshow.Odlicno radi sa WMP9,ali sa DiVX2.1 nece da se startuje. Daj link za G400 (da ga probam).DiVX2.1 je interesantan za sve vlasnike ATI kartica sa podrskom za fullstream.

bandzo je napisao(la):
...

Imam ffdshow.Odlicno radi sa WMP9,ali sa DiVX2.1 nece da se startuje. Daj link za G400 (da ga probam).DiVX2.1 je interesantan za sve vlasnike ATI kartica sa podrskom za fullstream.
Probao sam G400, ali ni to neradi. Ima li neko resenje?

darkpawla je napisao(la):
jer ja jedino koristim microdvd za pustanje divX-ova?
Nisi jedini...
Nego aj nek meni neko kaže koji plejer (koji ima ugrađenu podršku za titlove!) može da pokrene fullscreen na sekundarnom displeju?
Znam za Zoom, WMP9 i nVDVD ali oni nemaju titlova 🙁
I nemojte preporučivati ffd/g400/vobsub i slične

Rad Light 3.02 pusta titlove i na super 8-ici!
(zaboravi mdvd, BS)

eeee pa ja imam onu ociscenu verziju +
ne znam da li sam sa tvoj sajta skinuo "search & destroy"
:mrgreen:

Nazad
Vrh Dno