Jos jedfan glas za ViPlay, samo preimenuj subtitle u isto ime kao i film koji gledas, sa razlicitim nastavkom i ne sekiraj se, ostalo radi sam!SittingCrow je napisao(la):Mislim da on nema opciju da pusta subtitlove , ja licno koristim ViPlay koji ima opciju pustanja subtitlova.
Budi ljubazan pa detaljno objasni podesavanja za DiVX 2.1!Dandy je napisao(la):Mozes da koristis G400 filter ili ffdshow u kome ukljucis subtitles.
ZoNi je napisao(la):a sto bi smarao sa playerom koji ne pusta titlove, pored zivog i zdravog BS Playera???
Imam ffdshow.Odlicno radi sa WMP9,ali sa DiVX2.1 nece da se startuje. Daj link za G400 (da ga probam).DiVX2.1 je interesantan za sve vlasnike ATI kartica sa podrskom za fullstream.Miroslav je napisao(la):kakva podesavanja? instaliraj G400, u setovanjima stavi da force-uje filter prilikom pustanja filtera i to je to (kad pustis film on baci malu ikonu u system tray) pa odatle vrsi podesavanja koja su ti potrebna
Probao sam G400, ali ni to neradi. Ima li neko resenje?bandzo je napisao(la):...
Imam ffdshow.Odlicno radi sa WMP9,ali sa DiVX2.1 nece da se startuje. Daj link za G400 (da ga probam).DiVX2.1 je interesantan za sve vlasnike ATI kartica sa podrskom za fullstream.
Nisi jedini...darkpawla je napisao(la):jer ja jedino koristim microdvd za pustanje divX-ova?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari