Šta je novo?

divx na P1

sinke

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2000
Poena
620
Ne znam da li je neko od vas gledao Polarotor (emisija koja bas ne odusevljava mase) danas je neki tip pricao o nekom programcicu kojim se mogu filmovi gledati i na P1@166 mada je rekao da su probali i na k5@100 i da je i tamo radilo. Rece covek da se programicic zove nesto quickview ili tako nesto. E ako neko ima ovaj program ili zna link odakle moze da se skine molio bih ga da mi napise.

koliko sam ja cuo u pitanju je bila
marketinska propaganda
sta se sve celavi cicica nece setiti :beat:
znaci buva

Probao na P1@200 i radi OK, samo titl je uzashan i "kockast", mozda ce biti ispravljeno u sledecoj verziji...

Inace verzija je probna, traje 14 ili 21 dan

Radi perfektno na slabim racunarima, ali samo ako je muzicka kartica O.K.
To jest ako nije neko integrisano njesra :hump:
Naravno slika i kvalitet titlova su jako losi u odnosu na ostale DiV-X playere, ali zar nije veliko cudo da na tako slabim kompjuterima uopste moze da se gleda DiV-X.

Pozdrav svima

septimus je napisao(la):
Probao na P1@200 i radi OK, samo titl je uzashan i "kockast", mozda ce biti ispravljeno u sledecoj verziji...

Inace verzija je probna, traje 14 ili 21 dan

To je isto napomenuo tip i rekao da on ima shareware verziju. A pokusacu kad odem do ujaka on ima P1@166 pa me zato i interesovalo.

Probao na jednom P2@200Mhz, slika radi lepo ali imam problem sto ne znam koje drajvere za muzicku karticu da pokrenem.
Sto se tiche rezolucije, program ima mogucnost menjanja - bar tako pishe.
Probao sam nekoliko filmova i bili su i prikazan i sa korektnom rezolucijom - chini mi se istom onom sa kojom sam ih gledao na jachim mashinama.

Program tera do 1280x1024 bez problema ,(doduse k6 na 450Mhz) ,a kako se startuju titlovi:cuss:

dedamrsoje je napisao(la):
Program tera do 1280x1024 bez problema ,(doduse k6 na 450Mhz) ,a kako se startuju titlovi:cuss:
Pre nego shto startujesh film , selektujes fajl sa subtitlom , ALT+L i gotovo.

Bata je napisao(la):
Pre nego shto startujesh film , selektujes fajl sa subtitlom , ALT+L i gotovo.

Tacno tako ,samo to izgleda radi sa 2.50 verzijom. 2.47 (crackovana) nece ....

Gde da nadjem crack za ovo programce?

Nazad
Vrh Dno