Šta je novo?

DivX masina

big

Čuven
Učlanjen(a)
17.03.2002
Poena
619
Imam k6-2 na 500Mhz, 224Mb rama tnt2.(NIKAKO DA SKUPIM PARE ZA BOLJE) i do pre odredjenog vremena diviX filmovi su mi radili ok medjutim ovi noviji ripovi seckaju i sve nesto kasne. Instalirao sam sve potrebno Kodeke, Xvidove itd.al ne radi. El to do masine ili postoji neki softwer koji moze da resi problem?

Pa ni ja nisam nasao drivere tacno za dos. ja imam PCI128 i on meni sa CD instalira drajvere za DOS, ali ti drajveri rade samo ukoliko ja u dos udjem preko Win-a, a ne direktno u dos, ali tada posle odredjenog vremena film se zablokira.

a koja yamaha tacno?

jel moze athlon na 550Mhz, amd-751 chipset (!!! sta je to?) na compaq aspen2 ploci (bar mislim da je to), 128mb ram i S3 Savage4 16MB tv-out da se uradi da radi divx u Win XP-u bez problema? Ako moze morao bih da mu ubacim i neku zvucnu (najverovatnije CMI). Zna li neko gde bih mogao da nadjem drajvere za graficku (XP ne prima nijedne koje sam probao)
Hvala za odgovore :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
zanimljivo jer meni radi i u operi i u ie

Prilozi

• S3_AGP.rar
    667.6 KB · Pregleda: 34
Ja teram divX filmove na Toshibi Satellite 4090XCDT. Konfiguracija Intel Celeron Mobile (64KB Cache), 64MB SDRAM i HD 8.4GB, 4200rmp i ocajni Trident CyberBlade sa 2.5MB memorije. I to rade bez problema bilo da ih pustam sa CD-a ili sa harda, pri 1024x768 rezoluciji. Instalirao sam samo najnoviji FFDShow i BS Player Pro 1.20 build 815.

Filo je napisao(la):
i probaj da izbegnes cmi8738 - nadji neku drugu pci karticu sa preporukom za creative sb 128pci ili live
Ja sam CMI 5.1 uzeo samo zbog toga da bih mogao da overklokujem procesor (doduše, dobio sam pride i DirectSound3D/EAX u igrama i hardversko miksovanje u 16 kanala), i nemam zbog čega da se požalim na tu karticu. Zašto ljudi uglavnom pričaju da je ona za izbegavanje? Jeste da signal/šum baš i nije najsjajniji, ali bar sama radi svoj posao... a takođe sam u nekom Digitalu u pismu čitalaca video da jedan lik spominje kako je u nekom testu u starijem Digitalu ta kartica dosta opljuvana, pa me živo interesuje šta konkretno kod nje ne valja? Što se mene tiče, za te pare ona radi potpuno korektno...

imam novi problem - sa drajverima za grafiku koje sam skinuo sa pomenute drese kad pokusam da ukljucim Google Earth (usput da kazem fantastican program :) )prijavi mi direct x not available? znam da bas nije pitanje za ovu temu ali sta je sad u pitanju?

Nazad
Vrh Dno