Šta je novo?

DivX i Vista

LuxoR

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
U XPu sam obilato koristio program ViPlay za gledanje DivXa... u Visti jednostavno nece... ? crn ekran, ima zvuka, ima titlova... kada se pusti u MP11 oce bez problema da radi, ali naravno ne mogu titlovi tamo ...

probao sam i onaj koliko vidim sve popularniji VlC ali i on daje samo crno...

koji ima neki fini programcic sa kojim mogu lepo da pustam DivXove sa titlovima ???

Probaj KMPlayer.

mozes i u mp11 da ubacis titlove, skini vobsub programcic (ne znam koja je trenutna najnovija verzija)

ne znam gde sam bese procitao da BSPlayer pravi probleme u Visti, media player hoce lepo da pusta i kodeke ali je preporuka KMPlayer [kao sto rece BlackNeo]

Mene nervira što MPC disable-uje Aero.. dok KMplayer to ne radi. :)

Mozda obrnuto ?

Poslednja izmena:
Mene nervira što MPC disable-uje Aero.. dok KMplayer to ne radi. :)

Podesi u opcijama za output(direct show video) da ti ne bude Overlay mixer nego ili System default ili VMR9 i aero ce raditi lepo sa MPC-om.

BTW Da potvrdim da i meni lepo radi na visti MPC uz k-lite mega codec pack i divx 6.51.

Poslednja izmena:
KMPlayer uspeo .... frlo fin programcic... djasvi mi se ...

thx :banana:

Uzmes MediaPlayer 11, ukljucis prevod u ffdshow-u i uzivas, sve radi...

Probao sam ovaj KMPlayer i program zaista izgleda i radi ekstra. Samo da li bi neko mogao da mi kaze da li su podrzani titlovi za region istochne evrope i kako se to nameshta da ne gledam kuke i kvake umesto slova ć i ostalih srpskih slova koja ne spadaju pod domen zapadne evrope.

Stisni F2 da uđeš u Preferences, zatim Subtitles processing, onda Font Style, pa u CharSet izabereš East Europe, zatvoriš plejer, ponovo otvoriš i trebalo bi da je to to...

Ovaj KMPlay je odlican program :) mv2player ide odmah u kantu.

Stisni F2 da uđeš u Preferences, zatim Subtitles processing, onda Font Style, pa u CharSet izabereš East Europe, zatvoriš plejer, ponovo otvoriš i trebalo bi da je to to...

Hvala, radi ko zmaj. Program je stvarno odlichan, preporuchujem svima da ga probaju. U stvari najbolji je od svih koje sam do sada probao.

Vrh Dno