milos1985 je napisao(la):Koji mi program preporucujete kojim se titlovi mogu jednostavno ubaciti. Instalirao sam bio MicroDVD ali sa njim nisam mogao da ubacim titl. Ajde pomagajte!!!
olfrud je napisao(la):Ja bih ti preporucio RadLight. Mozes sliku da razvlacis,pomeras (vertikalno, horizontalno) cak i da zumiras film i jos mnooogo dobrih opcija kao sto su pojacavanje zvuka, mislim kada je zvuk jako tih.
A kako pojacavas zvuk? Probao sam sve i svasta, imam creative sb live 5.1, kada pojacam sve do kraja na tv-u moram preko pola da pojacam zvuk da bi bilo iole pristojno gledanje... S obzirom da je tv aiwa i to stereo, mislim da nije kvalitet tv u pitanju... E da, kada sam nedavno downloadovao najnovije drivere, oni je 'ladno nisu prepoznali kao takvu(sreative sb live 5.1). Sve u svemu, gde si uspeo u radlightu da pojacas zvuk? unapred hvala na odgovoru...
cunga_lunga je napisao(la):Ej ljudi pa sta toliko blatite taj Mikro DVD kad uopste nije lose! Sto se tice tog load-ovanja prvo filma pa titla to moze da se sradi jednostavnim pustanjem tj. load-ovanjem *.ini fajla koji u sebi sadrzi koji fajl da pusti i koji su mi titlovi tako da radi bez problema! NIJE uopste toliko BAS los!![]()
Kako moze da bude lakse kad ovako samo ucitavas jedan obican INI fajl a on sam nosi i ucitava i film i titlove ma koliko kod da ih imas! Kad ga ucitas samo izaberes prevod i uzivas u filmu!driver je napisao(la):Pa ono, sve je to mnogo lakshe i brze sa bs i radlightom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari