Šta je novo?

Divx i smanjenje slike

• Začetnik teme Začetnik teme zilet
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zilet

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2001
Poena
619
Imam problem sa bilo chime shto je komplresovano DivX-em. Sve shto pustim je za 20% manje nego shto bi trebalo da bude rachunajuci od ivica animacije🙁 Probao sam brdo playerai nije do toga. Deinstaliraao sam komplet sve kodeke.. Ubio sve u registriju i opet ista stvar.. Probao sam i FFdShow i nishta ..

Smorio sam se nachisto. Shto je najgore to je sve lepo radilo i pojma nemam shta je prouzrokovalo ovakvo ponashanje🙁
Jedini osumnjicheni mi je Nimo Codec Pack v5 build 7 koji sam instalirao ali sam ga posle i deinstalirao i nishta!
Da li je mozda neko imao slichnih problema i mogao da predlozi neku ideju?

ej, pa pazi ovako... ja sam u jednom nemackom PC casopisu citao da taj Nimo moze da zestoko s*ebe Win! Oni su tamo predlagali kompletnu reinstalaciju Windowsa, ako se pojave neobicni problemi! ne znam da li je to slucaj kod tebe, ali...

[evo sta se meni desilo: imam DivX 4.12. Nedavno sam instalirao najnoviji RadLight, i pojavio mi se ovaj problem: znaci interpunkcije mi svi stoje sa leve strane! Npr:
------
, Zdravo, Djole
? Kako si
------
Uvrnuto? I nije nista pomoglo - ni vracanje na stare verzije RLa, ni reinstalacija kodeka... presao sam zato na BSPlayer, probao i ViPlay, i ostao na BSPlayeru...]

Ma ja nimo imam vec duze vremena obzirom da postoji tolika nekompatibilnost medju kodecima i da je svaki 3-eci klinac pravio svoju verziju divx-a jedino mi je nimo bio spas da mogu sve da odgledam.. e sad pojma nemam shta sam ja to instalirao ali sam ga i definitivno ubio ali evo opet je isti problem🙁(

Moracu da pretrazim malo dublje..

ahh poludecu..
Ubio sam sve shto ima veze sa bilo kakvim codecom i opet ista stvar.. Uopshte mi nije jasno shta se desilo i zbog chega!!
E da u sushtini nije samo da kod DivX-a cropuje sliku nego kod svih formata;((

ZoNi je napisao(la):
hmm... a instalacija novi drajvera?

ili radikalno resenje: formatiranje hard diska i ponovna, cista, installacija Windowsa 🙁

Ahh ovo nikako..to ce me ubiti..

Stvarno beda i uopshte mi nije jasno.. mora da neko programche to radi samo ne mogu da provalim koje.. tj mora da postoji neki Ini ali ne znam shta bi imalo veze sa ovim🙁(

zilet je napisao(la):
Ma ja nimo imam vec duze vremena obzirom da postoji tolika nekompatibilnost medju kodecima i da je svaki 3-eci klinac pravio svoju verziju divx-a jedino mi je nimo bio spas da mogu sve da odgledam.. e sad pojma nemam shta sam ja to instalirao ali sam ga i definitivno ubio ali evo opet je isti problem🙁(

Moracu da pretrazim malo dublje..

Ne znam koji to problem imash sa raznim filmovima...Ja imam samo divx 5.0 i svi filmovi rade bez problema. Ponekad se desi da je drugachiji zvuchni codec ali to se lako skine sa neta...

driver je napisao(la):
Ne znam koji to problem imash sa raznim filmovima...Ja imam samo divx 5.0 i svi filmovi rade bez problema. Ponekad se desi da je drugachiji zvuchni codec ali to se lako skine sa neta...

Pa pazi usled gomile serija koje imam deshava se da ne da nemam samo zvuk nego i sliku jer je kompresovana tamo nekim codecom. E pa sad lepo je to bilo instaliram Nimo i sve radi kako treba, ali sam neshto zeznuo i otishlo sve i sada mi uopshte nije jasno shta pa rekoh da viidm da li sam te srece da se to josh nekom desilo.

Nazad
Vrh Dno