Šta je novo?

DivX i 8rga3+

xane

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2002
Poena
619
Imam problem na 8rga3+ pri pustanju DivX-a, odnosno nece da radi ni sa jednim plare-om ni sa jednim codec-om, dok Xvid radi normalno, driver je 2.03 na winXP, da li je neko nailazio na slicni problem

Ja sam imao problem sa diviksom blokira mi racunar svak 15-20 minuta
Kakve probleme ti imas objasni detaljnije

Kad pokrenem neki player nema veze koji uvek je isto, pocnu da se pojavljuju horizontalne linije ranih duzina i boja i posle nekod vremena ne duze od 30 sec. player puca a neki put se pojavi i plavi ekran samo sto ne napisa ni sta ga oborilo ni na kojoj adresi ...

kazem ti i meni je pucao ali malo drugacije
Probaj da podignes voltazu procesora na 1.72
ja sam tako rijesio problem

xane je napisao(la):
Kad pokrenem neki player nema veze koji uvek je isto, pocnu da se pojavljuju horizontalne linije ranih duzina i boja i posle nekod vremena ne duze od 30 sec. player puca a neki put se pojavi i plavi ekran samo sto ne napisa ni sta ga oborilo ni na kojoj adresi ...

Imao sam isti problem ali je konfiguracija bila Abit BD7, Athlon XP 1700+ i MSI GF4 MX440. Vec pri instalaciji Xp-a (koja je prosla bez ikakvih problema) primetio sam da su se na pojavili neki cudni kvadratici (jedva primetno) kada se po prvi put dizao sistem. Inace sve je radilo OK stim kada sam instalirao Winamp 3.0 pojavili su se ti skrecevi razlicitih boja. Na pocetnom logo-u. Kad sam instalirao sve sto treba za Divx ista prica. Po filmu skrecevi. Nisam cekao da vidim sta se desava posle nekog vremena sa filmom tako da neznam da li bi se pojavio plavi ekran ili ne. Promenim graficku, isto... I sta je na kraju.. PROCESOR!!! Jos jedan falican AMD.
Probaj sa drugim procesorom pa javi da li je isti problem.
pzdrv

slican problem sa KT4V

I ja sam imao jako slican problem, tj jos uvek ga imam je ne stizem da sredim masinu,samo sto je meni masina pucala sa obaveznim blue screenOM prilikom instalacije divx5.0.3/5 codeca i to uvek na istom mestu, i to samo divx-a dok se xvid i ostalo instalira najnormalnije ali vec pri pustanju filma zakuca se masina sa nekim linijcama na slici.
Konfiguracija je MSI kt4v,gf4,256 kingston...
Uglavnom sve sam izmenjao dok mi nije ostalo samo da menjam plocu, dok sam napajanje i HDD nekako bio iskljucio kao mogucnost da oni prave problem ali se ipak ispostavilo da je HDD!!!
I sad mi je tesko da poverujem da pored formatiranja, instaliranja nove 98ice i novog winME, org drajvera i detonatora, pravi isti problem, pa sve i da ima koji bad sector, uvek da zakaci divx???

Vrh Dno