ma, jok ja... nego samo pitao sta mu fali, posto ja jos nisam primetio nijedan problem (mada, koristim ffdShow SSE2 - mozda je to uzrok "odsustva" problemadanijel00 je napisao(la):ti bas hoces da se svadjas |>>>
kod mene rade savrsenodanijel00 je napisao(la):Dobro je da je jos neko primetio da ffdshow i nije toliko dobar za nove xvid filmove...
Onda ti koju su ti navukli traume neka dobor razmisle o svojim odgovorima pre nego što napišu jer su to sigurno neki od lokalnih bench spamera.Wolfman je napisao(la):@Corey
Pa kako smes?Ja sam to koristio i javno rekao ovde...Napravise me na magarca...Kako smem, pa gde mi je pamet...neverovatno.Navukli su mi traume :bottle:
Imaš li link ka tom SSE2 ffdshow-u? U čemu je razlika kod 'običnog'?ZoNi je napisao(la):ma, jok ja... nego samo pitao sta mu fali, posto ja jos nisam primetio nijedan problem (mada, koristim ffdShow SSE2 - mozda je to uzrok "odsustva" problema)
poz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari