Šta je novo?

DiVX codecs

ja se secam te opcije jos iz 2003?! imas tab codecs, pa tamo podesavanje za svaki dekoder posebno...

DivX 5.12 i ffdshow (ko zna po koji put ovo ponavljam)

Ne koristim ovako posebno codece već Ace Codecs pack.

Za slabije mašine definitivno ffdshow. Na notebook-u PII 266mhz, 96mb rama i 2mb vga rade bez problema svi divx filmovi i to jedino sa njim.

@Corey
Pa kako smes?Ja sam to koristio i javno rekao ovde...Napravise me na magarca...Kako smem, pa gde mi je pamet...neverovatno.Navukli su mi traume :bottle:

osim xp codec pack |]

danijel00 je napisao(la):
Dobro je da je jos neko primetio da ffdshow i nije toliko dobar za nove xvid filmove...
kod mene rade savrseno
valjda je poenta u tome da ponekad skines noviji ffdshow

OK, sad se smej, a ti se predvodio tu hajku na moje kodeke smrrrrrrrrrrcccc :(
:d

Wolfman je napisao(la):
@Corey
Pa kako smes?Ja sam to koristio i javno rekao ovde...Napravise me na magarca...Kako smem, pa gde mi je pamet...neverovatno.Navukli su mi traume :bottle:
Onda ti koju su ti navukli traume neka dobor razmisle o svojim odgovorima pre nego što napišu jer su to sigurno neki od lokalnih bench spamera.

ZoNi je napisao(la):
ma, jok ja... nego samo pitao sta mu fali, posto ja jos nisam primetio nijedan problem (mada, koristim ffdShow SSE2 - mozda je to uzrok "odsustva" problema ;) )

poz
Imaš li link ka tom SSE2 ffdshow-u? U čemu je razlika kod 'običnog'?

Thanks!

http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm

pa, ovako, postoje tri vrste ffdShow-a:
- "opsti" - za bilo koji CPU
- SSE - za SSE CPU-e (P3, P4, AthlonXP, Athlon64)
- SSE2 - za SSE2 CPU-e (P4, Athlon64)

jednostavno receno, SSE i SSE2 su optimizovani tako da dodatno koriste te instrukcije procesora...

Poslednja izmena:
Pri cemu se meni sse i sse2 verzije (novije) krse najstrasnije, tako da ipak koristim obicnu, tj onu iz xpcodecpack

Nazad
Vrh Dno