Šta je novo?

Divx 5.0.2,problem

• Začetnik teme Začetnik teme mikele
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mikele

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2002
Poena
620
Instalirao sam Divx 5.02 preko starije verzije codec-a koju sam ranije imao. Sve radi,i filmovi i Player ali nijedna aplikacija koju imam (Virtual dub,Iuvcr npr.) ne prepoznaje Divx codec,kao da uopste nije instaliran., tako da mi je codec prakticno neupotrebljiv sto se tice njegove encoder namene. Probao sam reinstalaciju ali nista. Ima li neki nacin da ovo popravim, mozda neki cleaning utillity ili nesto slicno da pobrisem te neke konflikte kojih verovtno ima i znog kojih aplikacije ne prepoznaju Divx codec. Ovo me uzasno nervira jer mi je Divx stvarno neophodan jer puno snimam sa TV-a. Svaka pomoc mi je vise nego dobrodosla.

Koji Divx 5.02 si instalirao? Onaj freeware bundle, cracked, spyware?

`ajte ljudi pomoziteeeee...

imao sam 5.0.2, deinstalirao, instalirao 5.1.1. ali pri registrovanju napravio neku gresku, tako da mi vise ne dozvoljava pristup prozoru za registraciju....probao sam i 5.0.3, 5.0.5 ali me uopste ne pita za registaciju, ili mi ne dozvoljava pristup....

fajl bregister.exe ne reaguje, kako i sta da `ocistim`?

Pomoc... 🙁

Pozdrav

deki30

Crni je napisao(la):
Potrazi u Registry-ju kljuc Protexis, pa ga obrisi i registruj ponovo...

ispod Protexis ima folder Licenses, a u okviru njega dva foldera, 539558733 i 540606465

da li da sve to brisem ili ....?

jednostavno kada instaliram 5.1.1 uoste ne pita za registraciju, jednostavno preskoci...

Pozdrav

deki30

deki30 je napisao(la):
...

ispod Protexis ima folder Licenses, a u okviru njega dva foldera, 539558733 i 540606465

da li da sve to brisem ili ....?

jednostavno kada instaliram 5.1.1 uoste ne pita za registraciju, jednostavno preskoci...

Pozdrav

deki30
Trebalo bi da bude dovoljan samo taj Protexis.
BTW Ako nisi siguran uvek mozes da exportujes neki key pre nego sto ga obrises, pa ako se pojave problemi importujes ga nazad ili udaris po SystemRestore-u...

Nazad
Vrh Dno