Šta je novo?

Divix problem

lsergio

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2003
Poena
601
Posle instaliranja 5.03 Bundle-a divix kodirani materijal se vrti duplo brze nego sto treba. Reinastalirao sve zivo, drajvere za SB, divx kodek-e kao i Win media player (inace osnovo za sve player-a) kao i sam OS i nista. Srecom BSPlater ima mogucnost korigovanja brzine playback-a ali ... nije fora u tome. Ima li neko neku ideju, ali pametnu?!?!?!?!?

Odgovor moze i na moj mail:[email protected]

Hvala puno, unapred!!!!!!!!!!!!!!!!
Srdjan

Ne znam da li je za tebe ovo pametno ali vrati 5.02.

reinstaliraj directX, pa posle i drajvere ponovo, ako i to ne radi i ja ti predlazem da koristis neku stariju verziju.
Ja koristim 4.12 i 5.03 mi je samo stvarao probleme

misterno je napisao(la):
reinstaliraj directX, pa posle i drajvere ponovo, ako i to ne radi i ja ti predlazem da koristis neku stariju verziju.
Ja koristim 4.12 i 5.03 mi je samo stvarao probleme

Ja sam posle formatiranja diska instalirao samo ffdshow (znaci bez onih angel potiona i slicnih gluposti) i bukvalno SVAKI film radi bez problema... Znaci, probajte da pobrisete sve stare codec-e pa ffdshow. Meni barem radi savrseno... cheers

Ne bih bas da formatizujem disk, ako ne moram. Juce pustio sa CD-a (autorun) neki strari film i ono radi kako treba. Kada sam posle ponovo startovao MDVD player i ucitao sta treba da pusta, opet je islo duplo brze. Dodje mi da formatizujem sve ali ...

lsergio je napisao(la):
Ne bih bas da formatizujem disk, ako ne moram. Juce pustio sa CD-a (autorun) neki strari film i ono radi kako treba. Kada sam posle ponovo startovao MDVD player i ucitao sta treba da pusta, opet je islo duplo brze. Dodje mi da formatizujem sve ali ...

Ma samo "Uninstall" za sve drivere, ukljucujuci i za graficku pa jovo nanovo...
Proradice..!

Nazad
Vrh Dno