Šta je novo?

Divinity

Insomnium X

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2011
Poena
335
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i7-11700F + CM MasterBox MasterAir MA612
Matična ploča
ASUS PRIME B560-PLUS
RAM
Kingston Fury 32GB 3200MHz
GPU
Gigabyte RTX 3060 Gaming OC
Storage
Kingston KC2500 250GB + 500GB SSD
Zvuk
Logitech Z623
PSU
Chieftec Element Series 700W
Kućište
Cooler Master MB600L V2

Au ovo mi je bilo iznenada. Ladno Larian.

Dobicemo 3 Larian igre pre GTA VI 😎

Sumnjam, mada nisu nista u vezi gameplaya komentarisali. Ocekujem da bude potezna borba, i da lici na BG3 ili na Divinity: Original Sin igre

Pa mogli su onda da ga nazovu Divinity Original Sin 3, ja se nadam da ce da povuce na Divinity 2 ego draconis

Ranije Divinity igre su bile Diablolike i ne bas sjajne. Larian je uleteo u lovu tek sa D:OS igrama.
Sad imaju BG3 lovu i mogu da prave sta hoce. Nadam se da ce ostati u D:OS fazonu.

Ja bogami ne, imali smo dve DOS igre, i BG3 koji je takodje u tom fazonu, mogli bi da probaju nesto malo drugacije

Ja mislim da neće rizikovati, idu oni na svoju proverenu mehaniku tj. to šta dobro znaju da naprave.
Videćemo kad dobijemo gameplay.

no-darth-vader.gif

Divinity is confirmed to be turn based, planning to do early access again and Swen comments on Larian's use of AI​

***. sad, biće to interaktivni story first turn-based RPG.
Nema tu ništa loše ako priča bude dobra i atmosfera.

Ovo mi govori da na čelu studija su ljudi koji znaju kako da vode razvoj igara:

At first, Larian had planned to continue working with Hasbro’s Wizards of the Coast division on Dungeons & Dragons, but Vincke said he and his team spent a few months working on a new project before realizing they weren’t feeling the excitement they once did.

“Conceptually, all of the ingredients for a really cool game were there except the hearts of the developers,” he said.

Donose odluke zajedno i zajedno ih privode kraju kako treba, tako su se nekad igre pravile, ne ofrlje i samo slepo da se sledi sta tamo neki menadzeri kazu da treba da se uradi.

Meni lično i odgovara turn based kao BG3.

Larian je jedan od retkih studija kojima komotno mogu da uplatim novac unapred i da se ne cimam kakva će igra biti. Nekada su to bili Blizzard i CD Project RED.

Nadam se da je bas tim recima Vincke rekao reporteru Bloomberga.

CD Project RED je previse zagrizao sa CP2077, to sto su oni hteli da naprave je bilo ne izvodljivo na starim konzolama, igra procvetala kad su ih batalili.
Za mene još imaju popravni ispit da polože sa W4, Blizzard usrao motku definitivno stavio sam ih u koš sa Ubisoftom i ostalima.

odlicne vesti, molio sam se bogu da ne bude real time with pause ili ne daj boze first person
3rd person bi mi bio ok, ali ne vidim svrhu jer takvih igara ima milijardu na trzistu a larian savrseno pravi turn based
jedva cekam early access

Nazad
Vrh Dno