Šta je novo?

Divinity 2: Ego Draconis

Ponovonapunjeni izbacio englesku verziju. Težina oko 6GB.
Ja je neću probati dok ne završim Dragon Age (bar dva puta). :)

SK je odradio veoma chudan review igre. Nigde nisu napomenuli zashto toliko slaba ocena(40).
Samo su rekli da je zvuk jako losh, slabe teksture i losh combat, nisu rekli zbog chega. Chak su i dosta hvalili igru tako da su mozda i pogreshno odshtampali ocenu.

I kakva je igra, meni filmici koje sam video deluju lepo?

ko još čita njihove raspale opise?!?

probao sam igru sinoć... jako je dobra mehanika u igri... nisam igrao više od 10min.. samo probao, morao da spavam zbog posla. probaću kasniej pa ću pustiti neki screen sa latptopa... inače na high podešavanja na lappyju radi extra u native rezoluciji 1366x768

Poslednja izmena:
Znaci probao sam i mogu stvarno da kazem da je ovo jedno neoptimizovano s.... Ne znam kakva je sama igra, ali izgleda da je preuzela boljke Gamebryo engina od kojih je patio Oblivion i udesetostrucila ih. Majke mi, sticem novo postovanje za programere iz Behesde, ma koliko mi se Oblivion nije svidjao (za razliku od Morrowind-a). Svaki frame preskace i bukvalno je neigrivo na bilo kojim setovanjima, a sa svojom konfiguracijom morao bih da ga teram u fulu bez nekih vecih problema. Sreca pa je tu Dragon Age :D

Sad vidim da nisam jedini. Igra je neoptimizovana katastrofa. Secka i na medium podesavanjima.

Vaistinu katastrofa. Smorio sam se kao pas od onog užasa...

Verovatno konzolaši sada pričaju kako su konzole jače od PCja jer ovde igra užasno secka :d

Ono što ne mogu da razumem jeste kako ovakva igra može da izađe u prodaju. To jest, da li je moguće da su te stvari toliko bile nepopravljive da je neko rekao "ajde, izbacuj ovo, nema veze". Katastrofa. Evo, dva posta iznad mog kuka čovek sa GTX 285. Mislim, o čemu dalje da pričamo.

Onaj nemacki demo je bio ispeglan kao kosulja. :) Secam se da mi je leteo na laptopu na max setovanjima. :)

Moram nesto da podelim ocde... odjednom je igra pocela da funkcionise mnogo bolje iz meni tada nepoznatog razloga. U tom trenutku sam bio na netu i bio mi je otvoren browser. Elem, poucen iskustvom ogranicavanja FPS-a u Faloutu 3 putem fps limiter-a, bug-om koji se tada javljao da se fps ubrza kad se cuje govor sa radija i lekom za to (doticni je bio da pustis bolo koji flash u browser-u), otisao sam na youtube i pustio prvo na sta sam naisao. Ucitao sam igru i gle cuda... sttutering je nestao kao rukom odnesen. Gamebryo je jeda cudan cudan engine :wall:

Ljudi igra je odlicna, presao sam Risen pre ovoga koji mi je bio sasvim dobar ali ovo je za dva koplja ispred. Ne toliko graficki koliko pricom, obimom, kompleksnoscu i izborom kako cete igrati tokom cele igre. To u Risenu nista nema.. a i kraci je mnogo. Cuvam Dragon Age za kraj ali cisto sumnjam da moze bolje od ovog. Inace igram sa 1.03 patchom i nisam naisao ni na jedan bug dosad.

Sta vas briga za ocene iz nekog casopisa. Ako se vama svidja igra, ocena joj je naravno 100. Meni se po shotovima i trailerima svidja, te cu da je nabavim. Jedino me muci ta neispeglanost o kojoj se govori....

Nema neispeglanosti, bar kod mene.. i radi odlicno u 1080p na mojoj masini ali bez AA.

Probaj svakako i "meti" novi patch :)

Majko moja kako su se svi pros**li za ovaj fantastican old school, Action-Adventure, Hack & Slash RPG. Mogao bih da smaram ovde sto godina o prichi, exploring-u, secret-ima, humoru, kombatu etc, ali reci cu samo da je rame uz rame sa Gothic-om i TES-om. Ko bude odigrao do kraja videce i zbog cega.Jedino sto se igri moze zameriti je malo stariji engine i grafika, ali kome se j**e za to kad je dizajnirano sa ukusom i odlichnom atmosferom. Mindread skill i Dragonform su stvarno extra.

Realna ocena: (min) 8.9

treba mi lekic za 1.03, ima li ga ko.Izgleda je farmaceucka kuca vitality

Strpi se još malo, uskoro izlazi Divinity II: The Dragon Knight Saga, sadržaće osnovnu igru sa unapređenom grafikom i novu ekspanziju Flames of Vengeance.

Izašao je na foru gold editiona ove igre! Igra je fantastična samo je imala mnogo bagova koji su me nervirali, jedva čekam da probam!

ponovo napunjeni od 5.7G

Odlično, ovo sam čekao :)

Daćemo Divinity 2 još jednu šansu, gore od Gothic 4 Arcania teško da može biti. Mada sam se prilično razočarao kada sam prvi put probao igru.

I ja stavljam na skidanje, ali ne skontah, sta je konkretno unapredjeno u originalnoj verziji ?

Grafika, bagovi, ima i expanzija u samoj igri što je extra.

Probao jedno 10min, nisam mogao više jer radim. Šta sam ja zapazio odmah na početku, ok sem što je grafika ispolirana i lighting effects su bolji kao i texture i bukvalno sve ostalo, nema onih preskakanja frejmova što me je ubijalo! Igra je zakucana na 30fps-a i nadam se da će patch da izađe koji će da popravi to, ni malo nije zahtevno, znači leteće i na slabijim kompovima. A počeo sam ego draconis da igram naravno jer prvi put kada sam počeo sam igrao jedno 3 sata, nisam sačuvao i ubili me i *****ao sam :D. Posle ću naravno expanziju, ako budem imao vremena uopšte da odigram i osnovni deo.

- 30 FPS cap instead of 60, I hope Larian will really release the fix;
- better textures and lights effects, so more eye-catching image but also darker and with less realistic colors;
- more exp points as reward when you complete a mission;
- missions objects now highlighted by some sparks;
- wardrobes are animated;
- there are less boxes, bags and barrels with the results that many rooms look empty, and sometimes you can't reach some objects because there aren't some boxes to climb (for example the potatoes inside the pot in the cellar of the farm).

Brate, mene micro stuttering ubija (odvratni odvratni GameBryo). Ne znam sata da radim s tim, vise mi je puna ona stvar tog nestvarno loseg endzina

Pa na početku je shuttering free bukvalno, ali sam samo ušao u onaj zamak, bukvalno, ali mnogo mnogo bolje radi iako je 30fps cap

Pa na početku je shuttering free bukvalno, ali sam samo ušao u onaj zamak, bukvalno, ali mnogo mnogo bolje radi iako je 30fps cap

Meni se desava ista stvar kao i sa Oblivionom i Fallout-om. Bar za te igre postoje modovi kojima se ispravlja glupa sinhonizacija GameBryo-a. I za Ego Draconis je postojala caka - pusti se neki flash filmcic sa youtube ili slicno i micro stuttering nestane - kako nemam pojma, ali je radilo. Kapiram da sada zbom framerate cap-a to ne radi. Nista, bice neki patch kojim ce se FR cap uciniti opcionim (nadam se), pa cemo onda da vidimo...

Pa hm, nadam se, koliko sam video ovi iz L.... studija :D, su najavili patch čim izađe engleska verzija, ima na nfohump forumu baš poveća rasprava oko toga. Ali mislim da su oni iz tog razloga i stavili frame cap.

Divinity 2 nisam mogao ni da krenem da igram kada se pojavio jer mi se igra nakon 5 sekundi zakucavala na 2 sekunde a radila je u 10 fps, iako je komp više nego dobar. Valjda su ovde nešto više uradili po pitanju tehnikalija...

Igrao sam malo ovu novu verziju i igra je odlicno optimizovana. Nema seckanja nema preskakanja, konacno moze da se igra.

Nazad
Vrh Dno