Šta je novo?

Distributer Lian Li

Proveri cene i u Sloveniji (Ljubljana).

gde u Sloveniji 🙂

Da ne bude cela priča oko suseda kao i kod nas?

I kod nas stoji da Gigatron i Atom imaju Lian Li a u praksi..... znam jer sam prošle nedelje obrnuo bar 30 telefona.

Jel ima neko poznanika ili bilo kakav kontakt u RHS da saznamo kakvi su im dalji planovi?

Links i Slovenci imaju, sad sam se čuo s njima 😉

A ovo što sam ja tražio? Vidim da Bugari i Rumuni imaju, dok kod u HR i SLO nema. Doduše, kod istočnih suseda videh i druge neke stvari pa sam sad neodlučan. :S: Anyway, moraće da se dovlači izgleda, e sad je samo pitanje kad ko i kako to može da odradi ako se ja rešim koje ću... :d

Što se planova tiče...

Swimmer je napisao(la):
Nemam druže planiranu nabavku skorije. Problem je da bi mi poslali robu moram min 100kom da poručim. A lian li prodaja nije baš sjajna za 30kom za 3 meseca.
Pozdrav

Pa 30 komada za 3 meseca sigurno nije nešto, ali (nažalost) nije ni loše za naše tržište. Treba uzeti u obzir da je dobar deo ponudjenog asortimana bio u rangu cene od 150-200e, što samo po sebi znači mnogo manju prodaju kod nas.

Razmišljajući na ovu temu došao sam do par interesantnih misli....

1. Ako je min narudžbina 100 komada, a prodato je 30..... jel to znači da ima negde još 70 Lian Li kućišta?
2. Jel grešim ili bi se ovde na forumu moglo prodati odmah 15-20 komada?
3. A da se proba sa pričom o manjoj količini u svrhu "proboja" i formiranja tržišta (ovog našeg malog i mizernog 🙁 )

E ***...Illidanu ide jedan. Kasnije i meni jedan ako mi se svidi...
Kad bi bilo više ljudi da se skupe, zaleteo bi se ja kolima za Sloveniju i nakupovao svega al pošto je to teško ostvarivo u praksi, sumnjam da će biti nešto. 😉

ovo je sto trenutno ima na nasem trzistu od lian lia, sto se tice PC-60FW videcu sta mogu da uradim u narednih 10-tak dana da povucem njih. cekam odgovor.

P60
PC-7B PLUS II
PC-A06B
PC-A07A
PC-A07B
PC-A10A
PC-A10B
PC-A16A
PC-A16B
PC-A17A
PC-A17B
PC-B20A
PC-B20B
PC-B25B
PC-P80
PC-S80B
PC-V1000B PLUS II

Tačno sam znao....

Kako nam je svima poznata filozofija Lian Li kompanije (bar se nadam) ovaj gornji spisak je sasvim normalan, jer nestao je PC-G7 a ostali su PC-A07 i PC-7B plus II (manje HD-a i bez VGA ventilatora). Za celu zbrku u toj klasi bi još samo falio PC-7S. Mada moja jedina zamerka tom segmentu ide na račun HD kaveza....

11-112-099-21.jpg

Ako tržišno posmatramo celu priču onda bi trebalo reći da bi najbolje bilo imati u ponudi PC-K7, PC-K6 i PC-K1 ( www.lancoolpc.com ). Realno gledajući ni CM ni TT ponuda u tom segmentu nema šanse pored ova tri modela. Meni lično dovoljna je samo opcija ugradnje Lian Li BS-03 kojom me je Lian Li oduševio odavno. Jednostavnije i elegantnije rešenje za hladjenje VGA karti nisam još video.

Zbrka oko modela se i ovde javlja, evo i ovde ima ljudi koji bi PC-7F ili PC-60F. OK, meni se lično više svidja front PC-7F nego gotovo gola mrežica na PC-60F ali ko što rekoše pametniji od mene: "100 ljudi 100 ćudi, 100 žena 200 ..." 🙂

Mene lično zanima ako bi mogao da nam daš neke okvirne cene za one "sitnice" koje mnogi preskoče 🙂 tipa BS-03 i BS-06 (PCI cooling kit), WB-01 (Wheel Stand), i T-60F (top cover).

U svakom slučaju bio bih ti zahvalan ako bi mi na PM javio kad budu dostupno nešto od gore pomenutih modela (K1, K6, K7, G7, 7F i 60F).

gde ima PC-V1000B PLUS II i po kojoj ceni ?

LIAN LI PC-P80R

052.604.126.jpg

Samo ~650e 😀

permafrost174ahb5.jpg

Valja iz svakog ugla. 😉 Ali ova varijanta koju je illi postovao.

warmaster, dao si dosta novca za ploču... I CPU... Možeš i za case... 😉

od lian li kucista jedino verzija koja postovao mi se svdija do duse to kucsite sa slike je modovao ali i kada nije dirano i bas dobro i jedno lian li koje mi se svidja samo sto je cena 350e :S:

Cena je visoka. Ali ne kupuje se kućište svaki dan. Definitivno cenovni rang nije za ljude koji koriste AMD + Biostar...

od lian li kucista jedino verzija koja postovao mi se svdija do duse to kucsite sa slike je modovao ali i kada nije dirano i bas dobro i jedno lian li koje mi se svidja samo sto je cena 350e :S:

Rofl omg 😀

Janko kralju molim te bar malo koncentracije dok kucash poruku :d

BTW meni se svidja samo jedan Lian Li ali pojma nemam koji je, juce sam gledao na sajtu, tj Bog Joe mi je pokazivao i izgleda bolesssss' , jedino shto sam zapamtio je da je "visoko" 63 cm :type: :zgran:

:wave:

Nazad
Vrh Dno