Šta je novo?

Displex pasta za poliranje?

Solveig0

Cenjen
Učlanjen(a)
02.03.2009
Poena
166
Potrebna mi je takozvana Displex pasta za poliranje.
Gde se moze naruciti kod nas?
Ako ima neko da proda,moze i da je koristena tj da je ostalo za jos jedno koriscenje.

Unapred hvala

Bilo je svojevremeno bas Displex u Merkatoru (u samom marketu) u delu gde su CD/DVD-ovi i sl drangulije (konkretno u Novom Merkatoru na NBG-u, odmah kad se udje sa leve strane, pa malko napred :D ). Ne secam se da sam u neko skorije vreme video na drugom mestu.

verovao ili ne, ja sam je 2 puta nasao na luk oil-ovoj pumpi na banjici, kad sam placao gorivo :)

Nista,poslacu sutra kolegu da ode i vidi po marketima (posto nisam iz BGa a on je stalno tamo).
Vec sam proverio nekoliko prodavnica telefona i opreme u mojoj okolini ali bez uspeha.
Takodje sam pitao i u nekim farbarama ali imaju samo polir paste za metale i to neke grube,meni bas treba ova displex pasta.:D
Ako ne nadjem jedina mi je opcija da narucim preko ebay-a.

bilo je pre 7-8 dana na gore pomenutoj pumpi... na polici pored kase. cena je oko 450 din.

Može li ta pasta da uradi nešto po pitanju poliranja tačskrin ekrančića?

Pa zašta se onda koristi?:d

Iako su mi svi pricali kako pasta nije za touch screen, ja probao... I Htc Touch je preziveo :)
Rezultat jedva vidljiv, prakticno ga nema...

@copycat - koji telefon je u pitanju??

Pa zašta se onda koristi?:d
Procitaj na njihovom sajtu,pasta lagano topi taj sloj i izjednacava i polira povrsinu.
Nije preporucljivo za touch screen telefone a sad ako neko bas hoce neka proba,ja se ne bih igrao.
U principu moguce je da radi na resistive touch screen-ovima (mada se ne bih usudio da probam).
Za capacitive touch screen telefone sigurno znam da ne valja jer se kapacitivni sloj oksida nalazi na vrhu i omogucava delovanje putem elektriciteta sa prsta.Ako to skines onda mozes da se pozdravis sa touch screen telefonom.

Potraga neuspela,tako da ako neko zna gde moze da se naruci,ili ima da proda koristenu ili novu tubu neka mi javi.
Posto nisam iz Beograda pa ne mogu da potrazim po tim radnjama.

Poslednja izmena:
Iako su mi svi pricali kako pasta nije za touch screen, ja probao... I Htc Touch je preziveo :)
Rezultat jedva vidljiv, prakticno ga nema...

@copycat - koji telefon je u pitanju??

HTC Tattoo. Ostavi sam ga na stolu ekranom na dole:S:, pritisnuo racunarom koji sam hteo da stavim na sto i na ga jos gurno tim istim racunarom. Kao posledica te akcije ostala je ogrebotina pri vrhu ekrana, funkcionalno ne smeta, ali ovako....:wall:

e sta bi sa ovom pastom,nadje li je ko?

Imaš u drugom postu gde može da se kupi. I ja sam je video nedavno.

Ja sam ih nalazio i u Tempu.

ja sam kupio u Merkatoru

Nazad
Vrh Dno