Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo receno, i objasnjeno, zato oprezno kada pricate, jer neki put i vase sale ili zezanje da ode sve na nulu, ili gotovi smo, moze da potrese nekoga ko je u ovome video lek za buducnost, za porodicu za decu i nije mu bas za zezanje.
Sad ja treba da pazim i na Peru koji je nažickao 1000e i čuo je na b92 da ako kupi kripto da će zaraditi duplo za 2 dana? msm, takvima i da daš koliko god, oni bi sve izgubili. Takvima nema spasa i da im daš milion...
Taj koji je video lek za budućnost u kriptu, valjda treba prvo da odvoji vreme za malo edukacije u šta ulaže. Valjda je to prvi korak pre investiranja u bilo šta, ne samo u kripto :) pa i kad kupuješ auto, valjda prvo pogledaš i raspitaš se šta kupuješ, od koga, koliko vredi, šta se kvari, koliko je održavanje itd... pa tek onda pazariš

Sad ja treba da pazim i na Peru koji je nažickao 1000e i čuo je na b92 da ako kupi kripto da će zaraditi duplo za 2 dana? msm, takvima i da daš koliko god, oni bi sve izgubili. Takvima nema spasa i da im daš milion...
Taj koji je video lek za budućnost u kriptu, valjda treba prvo da odvoji vreme za malo edukacije u šta ulaže. Valjda je to prvi korak pre investiranja u bilo šta, ne samo u kripto :) pa i kad kupuješ auto, valjda prvo pogledaš i raspitaš se šta kupuješ, od koga, koliko vredi, šta se kvari, koliko je održavanje itd... pa tek onda pazariš
Apsolutno se slazem, ali koliko god da si u tome i koliko god da se upoznas, ima situacija koje te iznenade i desi se skroz suprotno. JA sam davno jako lepo ulozio u BTC i po svemu se ocekivao skok, sve je bilo kao u bajci, a onda su hakovali MTGOX, i sve je palo u tom trenutko jako. Mogao sam ja da se edukujem koliko hoces, nesto ne mozes predvideti...

Apsolutno se slazem, ali koliko god da si u tome i koliko god da se upoznas, ima situacija koje te iznenade i desi se skroz suprotno. JA sam davno jako lepo ulozio u BTC i po svemu se ocekivao skok, sve je bilo kao u bajci, a onda su hakovali MTGOX, i sve je palo u tom trenutko jako. Mogao sam ja da se edukujem koliko hoces, nesto ne mozes predvideti...
ne mozes sve predvideti sve, ali mozes npr da ne drzis sve na menjacnicama, a pogotovo ne sve na jednoj

To je najpametnije, ja nisam tamo drzao nista, ali je u to vreme to bio jak udarac za btc i sve je palo... Hvala Bogu da tamo nisam imao nista...

Mogli bi altovi da krenu..misleći na one koji nisu 🙂

Čekaju da btc ode na 50k, što bi ako se desi (a trebalo bi da se desi u narednih par dana) bilo vrlo zanimljivo.
Tada bi trebalo da krene i alt season.

20 marta kreće prva trka.

Mozda treba obratiti pažnju na neke od koina do tada.

Meni tezos deluje najzanimljivije trenutno jer nije ispratio btc sa skokom, ima ga u 2 tima a najveće iznenađenje je floki 😂

20220302_003950.jpg

Ovo si sarkastican ili ozbiljno mislis za alt sezonu :)

Pre nekih 6 dana gledao intervju nekog lika, Blockchain Backer, vrlo zanimljiv lik, inače ne gledam te chartove, predikcije itd. nije mi to nikad bilo zanimljivo niti verujem u to.
Ali priča ovog lika i kako je krenuo sa kriptom pa onda i sa chartovima me zainteresovala da ga zapratim, da skratim, bavio se chartovima 18 sati dnevno, ništa kursevi i slično, samo google i sam je istraživao, koliko se sećam rekao je da samo veruje fibernači indikatoru, objašnjavao je to do detalja ali se ne sećam a i ne razumem se baš najbolje u to, uglavnom provalio je na osnovu history neki fractal, mislim da ga tako zove, gde se tačno poklapa ovo sada sa 2018-om godinom ako se ne varam, evo pre par sati je objavio taj video za to, odnosno rekao je on to za alt season, ali to mi se i svidja kod ovog lika, ne kaže on da će tako biti i veruje da kad tad taj njegov fractal mora pući odnosno prestati da radi, ali ne zna kada će se to desiti.
Ostaviću i video taj današnji i intervju pa ko hoće neka pogleda, mislim da je ok lik, što naravno ne znači ništa ali lako je proverljivo, čak je i rekao da će taj alt season da traje do 24 marta nakon čega opet sve ide dole :D ako se ne varam

Pa ko ce realno da ti kaze sta tacno da kupis ako zna da ce to da mu napravi ogroman profit, ljudi su pohlepni, tesko da je neko od svih njih dobrotvor za siroke narodne mase.
Isto kao za dojave u sportu, zna se ko ih ima i da kostaju mnogo novca.

Uglavnom je dizanje hajpa necega ali ima i nekih koji dele korisne savete, tako da se treba fokusirati samo na to, da nesto naucis a ne da trazis opravdanje da ulozis u nesto sto nemas pojma sta je.
Ako bi morali da zadovoljite zlo u sebi, ulozite nesto sitno, cisto da vam savest bude cista, jer ako dodje, svakako cete imati profit, koliki toliki.

According to on-chain analytics provider Glassnode, more than half of the coins once bought for about $60,000 have since been resold for about $35,000 to $38,000. Meanwhile, multiple indicators showed remarkably strong hands from long-term holders, even in the face of geopolitical conflict.

@sammy

Nije mi namera da te spustim. Ove klopove nisam pogledao, sto rece dominator malo vise sareno za moj ukus. Mozda covek i je ok.

Ali, ako koristis fibernaci mozda je bolje da pustis neko vreme altove i trejd i drzis se btc-a dok se stvari ne stabilizuju. Bolje zaradi 20% nego izgubi 50%.

Ma sve ok, pratim ovog što je radio intervju pa sam ga tako video, inače kao što rekoh ne pratim slične likove tj. TA me ne interesuje generalno. Ovoga pratim svega 5 dana.
Da me nisi pitao ne bih ni spomenuo, kod ovog lika je zanimljivo da koliko sam razumeo on to radi godinama a taj fractal se podudara već mesecima i do sada nije bilo greške.
To je jedini razlog zbog kojeg ga pratim, lako ću da ga otpratim, više je iz znatiželje neke nego što mi znači u smislu da ga slepo slušam i verujem svemu što kaže.
On i ne daje zapravo nikakve savete.

Držim se btc-a, altovi ako prodju prodju, ako ne nikom ništa.

US02Y ove nedelje i definitivno ušao u korekciju posle meseci parabole. Konsolidacija na ovim nivoima bi trebalo da potraje neko vreme. Čak i kad opet krene gore, rally risk-on asseta istorijski ne bi trebalo da se odmah okonča, već da se nastavi sve dok US02Y ne dostigne definitivni vrh i krene da pada. Pazite, definitivni vrh nije najviši vrh, već vrh posle koga više nema pokušaja da napravi novi vrh, već je trend jasno na dole.

Capture.JPG

Za one koji nemaju pojma o čemu pričam, da prevedem: Aliluja! Gospod Ford nam se smilovao i poslao poslednji bull market da istresemo svoje teške torbe kripta grešnicima, tako da se podave sanjajući Lambo u velikom potopu koji sledi. Slava Fordu, amin!

Jesi li ti to bulish?
Kraj sveta je blizu

Ja sam bullish kad treba da budem. Ovde sam vrlo oprezno bullish, prvo berza mora da prekine propadanje, tek onda će reversal biti potvrđen. Teoretski, kripto bi opet mogao da se otme od berze i krene sam, ali ne bih se kladio. Najzad, i kad uptrend bude potvrđen, nemam pojma koliko može da traje i dokle može da dogura.

Bukvalno pre 3 meseca je bio iznad 0.004

• Like
Reagovanja: _00
ECB kaže da razmišlja o odlaganju podizanja kamatnih stopa zbog situacije u Ukrajini. Pretpostavljam da je skok rizičnih aseta uzrokovan takvim očekivanjima.

Ako USD ostane na $1, da li to znači da če XRP da ode do $40?

HIGH je izbacio neki dobar staking na binance ..mozda nije lose uzeti za trade na par dana.. Kupiti pa prodati kada skoči zbog potražnje

ECB kaže da razmišlja o odlaganju podizanja kamatnih stopa zbog situacije u Ukrajini. Pretpostavljam da je skok rizičnih aseta uzrokovan takvim očekivanjima.
Pauel kaže da FED ipak ne menja planove, ali diskutovaće o tome na sledećem sastanku.

Pauel kaže da FED ipak ne menja planove, ali diskutovaće o tome na sledećem sastanku.
Meni je cela ta ujdurma smešna... realna inflacija je preko 15%, a oni većaju o tome da li da podignu kamatne stope za 0.25% ili ne...

Meni je cela ta ujdurma smešna... realna inflacija je preko 15%, a oni većaju o tome da li da podignu kamatne stope za 0.25% ili ne...
Bitno je zato što gomila zombi korporacija će da pukne kad se kamatne stope podignu i one ne mogu jeftino da servisiraju dugove. Takođe gomila nekretnina je kupljena kreditima gde će rata porasti sa kamtnom stopom. To je najgore u kraju ovog balona, privredna recesija, nezaposlenost i kriza nekretnina sve u jednom, i plus inflacija na sve to.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno