Opet ta prica vraca na simekotovu pricu nikad se ne prodaje sve nego stepenasto. Jedino stepanasti sistem radi sve ostalo je sreca.Jednostavno je, prodam li ubogu količinu btca koju posedujem na 50k, nastaviće na 70+
Ne prodam li, vraćamo se ispod 40 da dodam još jednu recku za propuštenu priliku.
Aj prodaj makar poguraj nas ostale 😁Jednostavno je, prodam li ubogu količinu btca koju posedujem na 50k, nastaviće na 70+
Ne prodam li, vraćamo se ispod 40 da dodam još jednu recku za propuštenu priliku.
I javi kad prodas da krenemo da kupujemoAj prodaj makar poguraj nas ostale 😁
U principu lepo je napisao...Boisa je nov član, pa još uvek nije pohvatao pravila foruma.
@Boisa Ako nije problem, izbaci neki chart, analizu, tekst... kojima potkrepljuješ svoje tvrdnje. Lepo je imati mišljenje, ali ono samo nije dovoljno u ovom delu foruma. Ovde gledamo da diskutujemo na osnovu činjenica.
Jao sto lazes 😁 😁 😁Ako LTC ikad opali nagore, draže će mi biti zbog Saja kojeg godinama sprdaju nego zbog sebe što ću da se obogatim.
Za sada se dešava sve po idealnom scenariju, ali mnogo brže nego što bi trebalo. Ako nastavi ovom brzinom, ceo move će biti gotov do vikenda, a to nije baš najbolje.45 - 47k se čeka, i tu se rešava situacija za dalje ( verovatno tek krajem februara ). E sad, da li će biti od 33k ( od jutros ), ili će nastaviti još malo na dole, videćemo. Ali svakako očekujem jači odbitak, jer su se poprilično nagomilali šortovi u zadnjih nekoliko dana.
Ja sam počeo da gradim long i prvi target mi je malo ispod 40k.
Idealan svenario bi bio: 33-> 45->40->50, tako nešto planiram da isptrejdujem u narednim nedeljama.
Mislim da i dalje to vazi, odnosno u zadnja dva bull-a (u prethodnih godinu i po dana) LTC, BCH, Monero su imali jak skok bas na kraju ciklusa.Opalit ce vjerovatno nekad, prije je vladalo misljenje dok LTC ne opali nije kraj uptrenda, vidicemo jel to i sada tako, bolje bi bilo da jeste. Sad je na nekom minimumu prema BTC-u dakle odnos LTC/BTC jako povoljan, pa sad ko smije da uleti, vjerovatno pouceni prosloscu svi bi radije jurili neke druge altove prije nego LTC.
Drago mi je da si se uključio u diskusiju.Pratim forum prilicno dugo i eto malo sam odlucio da se ukljucim sa ponekim postom😁
Evo nekih od razloga:
1. Dominacija je prilicno niska, nema odakle da se prelije u altove, istorija kaze da je btc dom support na oko ~40%
2. Altovi su prilicno poskakali u prethodnih godinu i po i vreme je da se cede ljudi koji su usli na visim cenama kao i oni koji nisu uzeli nikakav profit (cekali su previse), tesko je ocekivati da ce nesto sto je skocilo x10,x20 skociti jos x10
3. Imali smo 2 "velika" bull run-a (vremenski slicne), veoma slicno kao 2017/2018 stim da je drugi skok ove sezone bio nesto slabiji
4. Ciklusi od 4 godine koji dosada nisu gresili
5. Stock market koji je takodje nenormalno poleteo zadnje 2 godine i koji ima silazni trend
6. 3 mesecni pad sa trenutnim oporavkom koji smatram da ce trajati narednih mesec, mesec i po ali sa vrlo skromnim rastom - imamo bear periode mnogo duze od bull perioda
7. Sto se tice mininga 2019 se kopalo jedva za struju a godinu dana ranije(pocetak 2018) znamo koliko su se cene gpu-a kretale
Naravno nisam iskljuciv u smislu garantujem da idemo u bear, glavni pokazatelj da gresim ce biti jak rast btc-a kao i btc dominacije koja ce se tek kasnije prelivati (da ponovim po ko zna koji put) 😁
Ovo pisem jer rast od ~20% se ne moze nazvati novim bull-om iz ove perspektive kada je sve palo vise od 50% u odnosu na novembar 2021, rekao bih da je toliko bio ocekivan ovaj bounce i ko god je koristio savete koji se cesto mogu videti od pojedinih clanova mogao je lepo da zaradi.
Za mene licno pad od ~30,40% predstavlja uvek jako lepu priliku da se okrene ~+10% (istorijski nikad top novcici nisu padali u dan, dva vise od 30,40% a da se neka bounce barem od 5,10%).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari